Ana içeriğe atla

Disney'den İlk 11 Sezon 3 - Olayları Diğer Tarafından Görmek...


 Olayları Diğer Tarafından Görmek

Bu Bölümün anlatımını yapmak için hem çok bekledim, hem de çok heyecanlandım. IAD, Altın Şahinler ve Gabo hikayenin en zor anlarından birkaçını ardı ardına geçirmeye başlarken, yüreklere su serpecek haber Ankalar'dan geliyor...
  • Bu Bölüme Gabo'nun büyükannesi Amelia'nın sağlık sorununu anlatarak başlamak istiyorum çünkü işin bu kısmında durum gerçekten karışık. İlk olarak geçtiğimiz bölüm Felipe'nin yardımıyla hastaneye kaldırılan Amelia'nın durumunun kötüleştiğini öğrenen Gabo ve onunla birlikte hastaneye giden Isabel'i görüyoruz. Altın 10 Numara hiç görmediğimiz kadar tedirgin ve heyecanlı. hayatta en sevdiği üç kişiden biri olan büyükannesine kötü bir şey olmasından endişe ediyor ve kim onu sakinleştirmeye çalışsa püskürtüyor. 
  • Böyle zamanlarda en iyi dostunun yanında olduğunu bilmek güzeldir. Felipe burada da Gabo'yu yalnız bırakmadı ve bu kez ailesiyle birlikte arkadaşına destek vermeye geldi. zaman geçiyor,  bir haber alamamak herkesi yoruyor ve bu yorgunluk en çok Gabo'yu etkiliyor. Artık Gabo da Felipe de meraktan çatlamak üzereyken çıkan doktor kötü bir durum olduğunun ilk sinyallerini verircesine birkaç önemli test yapıldığından bahsedip oradan ayrılıyor.
  • tüm bunlar olurken Peru'ya iniş yapan Ankalar'da da heyecan dorukta. ilk maçlarına çıkmaya Hazırlanan takım Gabo'nun  Zoe'ye attığı haber mesajıyla ufak çaplı bir sarsıntı geçiriyor. Zoe de en az babası kadar yardımsever. mesajı alır almaz Gabo'yu arıyor ancak Gabo'nun şu an ondan ve Ankalar'dan en çok istediği şey maçı kazanmaları. 
  • Tekrar Hastaneye döndüğümüzde işlerin iyiden iyiye kördüğüm olduğunu anlıyoruz. uzun, upuzun bir bekleyişin ardından net bir  bilgiyle geri dönen doktor, Amelia'nın bir kalp rahatsızlığı olduğunu haber verdi ve bu durum Altın 10 Numara'yı bir kez daha yıktı. Ameliyat başladığı dakikalarda Maçın devre arasına çıkan Zoe de, Clara'dan zar zor kopardığı 1 - 2 dakikalık izinle yeniden Gabo'yu arayıp durum hakkında bilgi aldı. 
Altın kadro yeni oyun düzeniyle ikinci dostluk maçına çıkıyor! Gabo olmadan yapılacak bu maçta ne yazık ki dünya kupası hayalleri suya düşme riski altında olanlar var!
  • Gabo'nun üzücü haberi sadece akademide değil, Altın kadroda da çatlamalara yol açıyor. geçtiğimiz sezonlarda gördüğümüz eski dost Atomlarla karşılaşmaya hazırlanan altın kadro, Gabo'nun mevkisine vekalet edecek bir oyuncu arıyor. Vito'nun uzun zamandır  kafasında şekillendirmeye uğraştığı kupa kadrosu, bu maçla birlikte biraz daha netlik kazanacak ve yeni gelenlerin bu maçta biraz daha kendilerini gösterme şansları olacak. 
  • yenilerden hatırı sayılır sayıda oyuncu dostluk maçında arz - ı endam edecek ve Arthuro şahsen bu durumdan çok memnun. Gabo'nun boşluğu da yenilerle doldurulacak ve Altın 10 Numara'nın emanetçisi onun gibi başarılı bir oyun sergilemeye kadir. önümüzdeki bölüm performansları hep birlikte göreceğiz. 
Ben bu oğlana deli demekte haklıyım! yükselebilmek için canını dişine takarak çalıştığı Juventus'u bu kez elinin tersiyle itmek istiyor! 
  • Lorenzo ve Ezequiel'in Juventus'a kabul edildikleri an attıkları sevinç çığlıkları hala bir çoğumuzun kulaklarında. Lorenzo İtalya'ya ilk ayak bastığında hem ülkeyi tanımanın, hem de dev bir futbol kulübünün çatısı altında oynayacak olmanın heyecanını yaşıyordu. ancak bu bölüm bu heyecanın yerinde yeller esiyor. 
  • daha önceki bölümlerde de bahsettiğim gibi. Juventus disiplini, kazanma hırsı ve çok yönlü oyunuyla nam salmış bir kulüp ve hem takımın, hem de teknik heyetin en ufak bir lakaytlığa tahammülü yok. ilk günlerde bunu anlamakta zorlanan deli oğlanın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez cinsten. önce teknik toplantıya gecikti, sonra yekten ilk cezasını yedi. en sonunda da daha başlamadan antrenörün gözünden düştü. 
  • yekten gelen bu kadar ağır baskı ve oyununu gösterememenin süreğenliği deli oğlanı daha da delirtti ve artık buraya kadar deyip takımdan ayrılmaya itti! evet Lorenzo büyük çabalar ve damla damla alın teriyle kazandığı bu yeri tek kalemde silip atmaya karar verdi! deli oğlanı engellemeye çalışan Ezequiel de arada zılgıtı yedi, inşallah onu durdurmayı başarır.
Bastırın Ankalar! Dünya kupası yolundaki ilk maç Gabo'nun üzüntüsünün kaptanın azmine karıştığı bir galibiyetle IAD'ın oluyor! 
  • Dostluk, azim ve çok çalışma. bu iş böyle yapılır! Dünya kupası konusundaki kararlılıkları gözlerinden okunan kızlarımız bu bölüm ilk maçlarına çıktılar. 24 - 8 gibi olağanüstü bir skorla Ankalar lehine devam eden maç 1 sayıyla yön değiştirecek. takımın kondisyon ve koordinasyonunun bir kez daha ortaya çıktığı karşılaşmada son saniyelerde o 1 sayı da kazanıldı ve sonuç olarak Ankalar ilk maçlarını da kazanmış oldu! Bu hızlı galibiyet gelecek bölümler çok daha sıkı performanslar izleyeceğimize işaret. tebrikler kızlar!...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl