Ana içeriğe atla

Disney'den İlk 11 Sezon 3 - Mantığın Sesi...

Mantığın Sesi.

Hiç mantığınızla hislerinizin arasında kaldığınız oldu mu? Bu Bölüm Alfa böyle bir ikileme düşüyor. Üstelik bu ikilem Şahinler'i de bir an için zorlamaya kadir...

  • Alfa'nın ne kadar ketum, içine kapanık ve asosyal bir çocuk olduğunu artık öğrendik. geçtiğimiz bölümler akademide her kafadan bir ses çıkmış, çocukcağız hiç yapmadığı ve yaşamadığı şeylerle itham edilmeye başlamıştı. ancak önceki bölümde artık siniri bozulan kara şahin okulu sessiz sedasız terk etmiş, takımı ve akademiyi birbirine katmayı başarmıştı. 
  • Bu Bölüm Alfa ile konuşmaya çalışan Fransisco ikna turlarında başarılı olamadı ve çocuğu geri döndürmeyi başaramadı. hakkı da vardı. zira hiç kimse birini bir şey yapmaya veya bir karar almaya zorlayamazdı. Alfa da hakkında çıkan dedikodulara daha fazla dayanamayarak gitmiş ve net bir şekilde geri dönmeyeceğini ifade etmişti. bu kez dizginleri Altın 10 Numara ele alıyor ve bir ikna turu da altın üçlü atmaya karar veriyor. 
  • kasabadan döndüğünde ortalığı karışmış halde bulan Gabo, Alfa'nın yaptıklarını öğrenir öğrenmez harekete geçmeye karar verdi. Fransisco'nun başarısız ikna denemesinden de haberdar olduktan sonra bir kez de kendisi onunla konuşmak için izin alan Altın 10 Numara, soluğu Alfa'nın her zaman takıldığı parkta aldı. 
  • Çocukla karşılaşmalarının kötü geçmesini istemeyen Gabo, onunla kimin konuşacağı hakkında bir seçim yapmak zorunda kaldı. Ancak bu seçimde de ihale ona kaldı ve Ricky ile Dedé her zaman olduğu gibi paçayı sıyırmayı başardı. iş öyle bir noktada kırılmalıydı ki, hem Alfa takıma geri dönsün, hem de altın kadro bir kez daha bölünmekten kurtulsun. 
  • Gabo her zamanki gibi yapıcı ve birleştirici üslubuyla konuya girmek isterken Alfa da işi şakaya vurmaya başlamış, ekibin geri kalanına neden onu ikna etmesi için kaptanı gönderdiklerini sormuştu. neyse ki mesele fazla uzamadı. Gabo Alfa'dan serbest stilde bu kadar iyi oynarken, dünya kupasında oynarken nasıl olacağını hayal etmesini istedi. bakalım kara şahin inadı bırakıp geri dönecek mi?
Ankalar müthiş bir zaferle yuvaya dönüyor! hem futbolda, hem de voleybolda dünya kupasına IAD damgasını vuracak! 
  • Akademinin güzelleri kendilerinden hiç beklenmeyecek bir performansla tüm maçları firesiz kazanarak dünya kupasına gitmeye hak kazandı. Akademide onları bekleyen arkadaşları ve öğretmenleri ekibin bu zaferini gurur ve mutlulukla karşıladı.  şimdi daha sıkı çalışma, Anka gibi küllerinden doğma zamanı! 
  • bu mutlu anın içerisinde ayrı bir mutlu olay da yaşandı. Bölümlerdir Natalia'ya açılmaya çabalayan ancak hiç bir atılımda bulunamayan saf aşık Ricky, nihayet bu bölüm ilk adımı atıyor. kızlar okula döndüklerinde Natalia'ya bir hediye vermek isteyen Ricky, ona antika bir barometre aldı. ilk etapta Dedé gördüğü paketlerdeki hediyenin kendisine alındığını sansa da aslında durum oldukça farklıydı. 
  • Okuldaki karşılama seremonisinde bir araya gelen Ricky ve Natalia nihayet biraz daha uzun cümlelerle konuşmayı başardılar. hediyesini gördüğünde mutluluktan havalara uçan kızımız, ilk etapta barometrenin Ricky'nin büyükbabasına ait olduğunu öğrenince hediyeyi kabul etmekten vazgeçer gibi olsa da bizim oğlan anında topu çevirip kıza hediyesini kabul ettirdi. 
Şahinler ve Juventus mu?!  hadi canım! 
  • Bu Bölümün en büyük bombası futbol tarafında dünya kupasına gidecek takımların açıklanmasıyla patladı. kardeşler yeniden aynı sahada, ancak farklı takımlarda! Bölümün sonunda Gabo dünya kupasına gidecek takımları ve takımların eşleşmelerini içeren bir mesaj aldı. mesajın içeriği hem şaşırtıcı, hem de sevindiriciydi. çünkü Şahinler Juventus karşısında ter dökecekti ve bu durum kardeşleri de hiç olmadığı kadar mutlu etmişti... 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl