Ana içeriğe atla

Disney'den İlk 11 Sezon 3 - Büyük Geri Dönüş, Büyüyen Sorunlar...

Büyük Geri Dönüş, Büyüyen Sorunlar


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  • Gabo Büyükannesi hastalandığından bu yana Alamo Seco'da ve orada 2 nikah 1 cenaze durumları yaşanıyor. Köye yapılması planlanan bir otoban projesi var ve tam da Gabo'yu Altın 10 Numara yapan sahanın ortasından geçmesi planlanıyor. sezonun ilk bölümlerinde ortaya çıkan ve bu bölüm Amelia'nın hastalığıyla çakışan bu olayı çözüme kavuşturmak için tek bir yol var. Ancak Gabo böyle bir olaya kalkışıp kalkışmamak konusunda kararsız. 
  • son birkaç bölümü hastanede geçiren büyükannemiz bu bölüm zinciri kırıp hastaneden kaçmayı başarıyor :) Doktorun ısrarlarına rağmen daha fazla hastane odasına tıkılıp kalmak istemeyen Amelia, son testlerinin de olumlu sonuçlanmasıyla eve dönmeye hak kazanıyor. Ancak bu büyük geri dönüş ya ortalığı oldukça karıştıracak, ya da köye devasa bir otoban yaptıracak. 
  • geçtiğimiz bölümlerde Felipe ile birlikte yol projesinin başında yer alan mühendisle karşılaşan Gabo ilk etapta olanlara bir anlam verememiş, işin kokusu önceki bölümde ortaya çıkmıştı. Ancak burada çok ince bir detay vardı. çocukların top oynadıkları saha Amelia tarafından bağışlanmıştı ve yıllardır futbol sahası olarak kullanılıyordu. 
  • eve dönüş hazırlıkları başladığı sırada Doktorun fazla heyecanlanmamalı Dediği Amelia'nın köye döndüğünde bu durumu anlamaması için de çalışmalar başladı. ilk olarak Gabo Felipe'den işi yürüten mühendisle görüşüp işi durdurmalarını söylemesini istedi. ancak bu mesele Felipe'nin boyunu fazlasıyla aşan cinstendi ve olaylara arazinin vakfedildiğini bilen birinin müdahil olması gerekliydi. 
  • bu konuda ayrılık yaşayan Gabo, arazinin büyükannesine ait olduğunu gösteren belgelerin adama götürülerek bir şeyler yapılabileceği konusunda Felipe ile hemfikirdi. Ancak Amelia'nın heyecanlanmaması konusu ellerini kollarını bağlıyor, bu sırada da arazi ve saha elden gidiyordu. 
  • şehir merkezinden köye dönüşte futbol sahasının, yani yol inşaatının önünden geçilmesi gerekiyordu ve bu da Amelia'nın bütün inşaat işlerini görebilecek olması riski demekti. bunun için Felipe yine kıvrak zekasını konuşturdu ve köye girişte kadını  bir kısım köylü karşıladı. hiç beklemediği bir anda gelen bu karşılama karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen büyükannenin dikkati bir an için dağılmış, Gabo da en azından şimdilik rahat bir nefes almıştı. 
Ankalar Dünya Kupasına adlarını altın harflerle yazdırırken, Şahinler'de de bir tüysüz yuvadan firar ediyor. Allah bu takımı bir an önce tek parça halinde kupa maçına ulaştırsın! 
  • Bu Bölüm Akademinin gururu Ankalar'dan müjdeli haberler var! son birkaç bölümdür kendilerini dünya kupasına götürecek bileti kazanmak için ter döken kızlarımız, geçtiğimiz bölüm ikinci, bu bölüm ise son maçı kazanarak Kupa yolculuğuna başlama hakkı elde etti! Çetin geçen maçlar sonunda ucu ucuna ilk müsabakayı kazanan kızlarımız akademiye büyük bir gurur yaşatırken, bizleri de sevindirmeyi ihmal etmedi. 
  • bizim anlatımlarda her şeyin güllük Gülistanlık olmayacağını artık kabul ediyorum. bu bölümün sorunsalı Alfa! Alfa hatırı sayılır bir zamandan beri Şahinler'in dilinde. kimi okul kantininden yiyecek aşırdığını iddia ediyor, kimi okulda sürekli kavga ettiğini. 
  • bilhassa yeni gelen ekibin sürekli baskı ve tacizlerine maruz kalan, ancak sesi çıkmadıkça daha fazla itilip kakılan Kara Şahin'in fitili bu bölüm ateşlenmeye başlıyor. Ancak ortada fol yok yumurta yok neye sinirlendiği de belli değil. kendi aralarında şakalaşan Dedé ve Ricky en son piyango vuran şahinlerden. hiç bir sebep yokken çocukların kendisi hakkında konuştuklarını iddia etti ve pılıyı pırtıyı toplayarak kimseye haber vermeden çekip gitti. 
  • Antrenmanda gözleri Alfa'yı arayan Vito durumu öğrendiğinde ne yapacağını bilemez hale geldi. çünkü takımda onun mevkisinde ne bu kadar yeteneklisi, ne de onun yerine geçebilecek biri vardı ve olay artık Fransisco'ya havale edildi. bakalım kara şahini geri döndürmeyi başarabilecekler mi?..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl