Ana içeriğe atla

Disney'den İlk 11 Sezon 3 - Güzel Haberler Karmaşık Olaylar...

Güzel Haberler Karmaşık Olaylar

Bu Bölüm Büyükanneden ve Ankalar'dan güzel haberler, Altın Kadronun dünya kupası seçimlerinden de karmaşık olaylar var. Aslına bakarsanız her olay birbirinden karışık...
  • Geçtiğimiz 2 bölüm sağlık problemleri artan ve önceki bölümde hastaneye Kaldırılan Amelia hepimizi çok korkutmuş, akademide ve okul takımlarında herkes kadının durumunu merak etmeye başlamıştı. Bu Bölüm doktor Altın 10 Numara'ya müjdeli haberi veriyor! Büyükannemizin sağlığı iyiye gidiyor ve bu durum Gabo'yu oldukça sevindiriyor. Akademiye dönüşte duyacaklarından habersiz bu mutlu haberi kutlayan Gabo için bir taraf sevindirirken, öbür taraf risk almak zorunda bırakabilir. 
  • Amelia gerçekten harika bir kadın ve harika bir aile büyüğü. tedavisi devam ederken bile torununu düşünmüş ve onunla ilgilenen ekibe sürekli onu sormuş. tabi Gabo böyle durumlarda sevdiklerinin yanından bir an olsun ayrılmayı istemez ve bu kez de bütün geceyi hastane sandalyelerinin tepesinde geçirmiş. bunu duyan büyükanne  Altın 10 Numara'mızı tatlı sert uyarılarla eve gidip dinlenmeye ikna etti. etti ancak bizim oğlan gitmek istemedi. tabi kadının fendi erkeği yendi hesabı ufak bir inatla torununun bu katı isteğini geri çevirmeyi başardı. 
  • Gabo bunlarla boğuşurken Vito, Alan ve Fransisco da artık kupa kadrosunu netleştirmeye başlamış vaziyette. Yapılan son dostluk maçında Gabo'nun bulunmaması, Ricky'nin karşılıksız aşkının kondisyonunu düşürmesi ve Dedé'nin sonradan açılan performansı teknik heyeti karar almakta bir kez daha zorlamaya başlıyor. Ancak Vito'nun bu seferki fikri Dedé'yi takıma alıp Ricky'yi çıkarmak.
  • Yeniler onlara karşı nasıl bilendi ise, Kıdemli Şahinler'in bir bölümü de yenilere karşı o kadar bilendi ve bu durum Ricky'nin kendine güveninin gereksiz bir şekilde yükselmesine sebep oldu. yeni ekip ve kıdemlilerin tamamı çok çalışıyor, kupa kadrosuna girebilmek için ter döküyor. ancak bu durum olayın  ve durumun ciddiyetinin farkında olmayan saf aşık için geçerli değil. 
  • Dedé her ne kadar doğruları yüzüne açık açık vursa da Ricky performansının kupa kadrosuna girmeye yeterli olmadığının bilincinde değil ve bu durum Teknik heyeti verileri yeniden gözden geçirmeye zorluyor. Ricky'nin fiziksel ve mental değerleri oldukça büyük bir düşüş eğiliminde ve Vito kadroya onu alıp almamak konusunda kararsız. Alan'ın yönlendirmesi, Fransisco'nun da onayıyla daha önce riskli grupta olan Dedé'nin statüsü de negatiften değerlendirilebilir'e yükseliyor. 
Birilerinin bu deli oğlanı durduracağı belliydi. ancak bu mekanizma hiç beklemediğimiz yerden işliyor...
  • Geçtiğimiz bölüm takım içinde aktif olamamaktan ve antrenörün ilgisini çekememekten yakınan deli oğlan Juventus'u bırakmaya karar vermiş, Ezequiel'in tüm çabalarına rağmen takımı terk etmek istemişti. bu bölüm birileri onu kalmaya, Juventus'un Stadyumu Allianz Arena da oyuna devam etmeye teşvik ediyor. 
  • bu bölüm Lorenzo'yu bavulunu toplamış gitmek üzereyken yakalıyoruz. Ezequiel son bir hamle ile oğlanı kalmaya ikna etmeye çalışsa da başarılı olamıyor ve deli oğlan kesinlikle gitmeyi kafasına koyuyor. Ancak ilk bölümlerde araları açılan ve pek de samimi olmadıkları bir takım arkadaşları ona öyle bir cümle kuruyor ki, gitme konusunu sorgulatacak türden! 
  • gitmeden önce sahasında olmayı hayal ettiği stada son bir kez bakmak isteyen Lorenzo, bir an için gerçekten orada oynadığını ve taraftarların yüksek ilgisini kazandığını hayal ediyor. bu hayal zaten olaya son noktayı koyuyor. deli oğlanı henüz tanımadın Juve! o pençesi keskin bir ŞAHİN!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl