Ana içeriğe atla

Disney'den İlk 11 Sezon 3 - Kartlar Sert Açılıyor, Asıl Maç Şimdi Başlıyor!..

Kartlar Sert Açılıyor, Asıl Maç Şimdi Başlıyor!

Bölümler geçtikçe kıdemli Şahinler ve Yeni gelenler arasında rekabet artıyor. Gabo ve Arkadaşları yenilerin hem akademiye, hem de takıma alışması için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak bu kez işleri çığırından çıkaran Vito oluyor. hem de bir cümlesiyle!..
  • Tüysüz Şahinler'in ilk tanıştığımız bölümden beri  ne kadar hırslı, atılgan ve alıngan olduklarını artık net bir şekilde görüyoruz. Arthuro ve çetesi ilk bölümden itibaren ortalığı karıştıracak pek çok taşkınlık ve azgınlık yaptı, arada da antrenmanlara katıldı. tam işler düzelecek derken kaybedilen dostluk maçı da işin tuzu biberi oldu. ama bu kez işleri bir şahin değil, şahinleri yuvada tutmaya çalışan Vito karıştırıyor.
  • Dünya Kupası hem kıdemli şahinlerin, hem de yeni çocukların rüyası ve Vito'nun bu rüyayı gerçekleştirebilecek ekibi kafasında netleştirmesi yakın. Alan ile birlikte hem eğitimde, hem de sahada net bir tavır sergileyecek Şahinler'i belirlemeye daha da yaklaşan Vito, Joaquin'in ansızın gelen Röportaj isteğiyle bir an için afallamaya başlıyor. ancak asıl sorun bu değil elbette!
  • Yalvar yakar adamı Röportaja ikna etmeyi başaran Joaquin, bir spor yorumcusu edasıyla hazırlıklarını tamamlayarak Vito ile sohbete başladı. Video kanalının takipçilerinden gelen beklenmedik bir soru, soyunma odasında firarların ve isteksizliklerin oluşmasına yetti de arttı bile. Takipçi Vito'nun dünya kupası karmasını nasıl oluşturacağını merak etti ve bu merak Vito'yu ipe, yeni şahinleri zaten aralarının pek iyi olmadığı takımdan kopuşa götürdü. 
  • zira Vito, takımda hem kıdemlilerden, hem de yenilerden yararlanabilmek için çalıştıklarını ve iki grubun farklı bir sinerji oluşturabileceğini söyledi. Bu esnada soyunma odasında sohbeti izleyen yeniler ise durumu çok ama çok ama çok yanlış anlayarak antrenmanı ve okulu terk etti. Gabo ve Dedé'den olanları duyan Vito'nun firarları nasıl geri getireceği ve takımı nasıl yeniden bir araya getireceği şu an için merak konusu. 

Ankalar Dünya Kupası'na giden yolda ilk adımlarını atıyor. bu adımların sonu gül bahçesi mi, yoksa kaktüs tarlası mı olacak?
  • Ankalar bu bölüm ilk antrenmanlarına çıkıyor! Dünya kupasını kazanmayı en az Şahinler kadar isteyen Voleybol Melekleri, Fransisco'nun ara buluculuğu ile  yarışa katılmayı başarmış, önlerindeki uzun maratonu en iyi şekilde değerlendirmek için kolları sıvamıştı. Bu Bölüm büyük görevin ilk antrenmanına çıkan kızlarımızda ilk çalışmada çatlak sesler çıkmaya başlamış gibi görünüyor olsa da, herkes görevinin ve sorumluluklarının bilincinde. o kupa IAD'a gelecek! 

İtalya Fatihlerinin keyfi pek yerinde değil! Lorenzo  Şahinler'e çok kolay geçirebildiği nazını Juventus'un antrenörü ve oyuncularına geçirmekte zorlanıyor!
  • Juventus gibi kazanmaya odaklı bir kulüpte istediğin gibi at koşturabileceğini sanıyorsan aldanırsın deli oğlan! oraya kadar gelmeyi nasıl başardıysan, orada kalabilmeyi de aynı şekilde garantilemen lazım. ancak bu bölüm ikilinin çıktığı ilk antrenman maçının deli oğlan için hiç iyi geçmediğini söylemek mümkün!
  • Juventus'un kapısından içeri girdiği ilk andan itibaren sorunlarla boğuşmaya başlayan Lorenzo'nun yeteneklerini gösterme isteği artık daha ağır basmaya başlıyor. Ancak hem dil bilmemesi, hem teknik heyette bıraktığı olumsuz ilk izlenim, hem de müstakbel takım arkadaşlarının onu benimsemekte zorlanması işleri oldukça zorlaştırmaya başlıyor. 
  • bu bölüm Juve Genç takımı bir antrenman maçına çıkıyor ve antrenör Lorenzo ile Ezequiel'i yedekte tutuyor, oyuna gireceğinden emin olan deli oğlan için bu, sonun başlangıcı oluyor. kısa bir süre yedekte bekledikten sonra oyuna giren Ezequiel, Lorenzo'yu daha da fazla çileden çıkarıyor. 
  • odalarına döndüklerinde kelimenin tam anlamıyla delirerek deli oğlan lakabının hakkını veren Lorenzo, Ezequiel ile ufak çaplı bir sürtüşme yaşadı. Lorenzo'nun Şahinler'de ne kadar hırslı ve tuttuğunu koparan biri olduğunu çok iyi bilen Ezequiel ise onu sakinleştirmeye ve takımı terk etmesine engel olmaya çalıştı. burada durum şu an için iyileşti. bakalım önümüzdeki bölümler neler gösterecek?.
Ankalar ve Altın Şahinler akraba oluyor! Ricky'nin yeni sevgili adayı Gabo ve Dedé'nin gülüşmeleri arasında yolunu arıyor! 
  • ne Şahinler'den, ne de Ankalar'dan kimsenin bilmediği, ancak altın üçlü arasında bir sır olarak muhafaza edilen bir platonik aşk hikayesinden söz etmek istiyorum şimdi. Altın üçlünün 2 Numarası Ricky, Ankalar'da oynayan bir kızdan hoşlanıyor ve son 3 - 4 bölümdür onun peşinde. İsmi Natalia ve bu kız Ricky ile birlikte olamayacak kadar akıllı! 
  • Natalia Meteorolojiye oldukça meraklı ve bu merakını deneyler yaptığı bir video kanalında takipçileriyle paylaşıyor. okulda da pek çok deney yapmışlığı var. Ricky  bu işlerden hiç anlamamasına rağmen sırf kıza yanaşmak için her şeyi bitirmiş gibi bir de meteoroloji öğrenmeye kalkıyor ve bu durum Gabo ve Dedé'ye alay konusu olmasına sebep oluyor. 
  • Geçtiğimiz bölüm Torichelli deneyi yapan Natalia, yine Ricky'nin radarına takıldı ve Ricky bu deneyin nasıl yapıldığını anlamaya çalıştı. aslına bakarsanız deneyin sonucu olması gerektiği gibi de oldu. akademi çevresinden sağanak yağmur geçti! bu geçişten nasibini alan damat adayımız, kıza rezil olduğuna mı, yoksa sırılsıklam olduğuna mı yansın? biz bilemedik yorum sizlerin! :D 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl