Ana içeriğe atla

Disney'den Soy Luna Sezon 2 - Yılın Olayı...

Yılın Olayı.

Bu Bölümün başlığına uyan iki büyük olay var. ilki Luna ve Matteo'nun efsane öpüşmesinin vidia aracılığıyla herkes tarafından duyulması, ikincisi Jam & Roller'ın isim verdiği büyük kostümlü parti. Hangisinden başlayalım istersiniz?..

  • Son birkaç bölüm içerisinde kontes tarafından sabote edilen kamera geçtiğimiz bölüm Santi tarafından tamir ettirildi ve bu tamirattan bazılarının haberinin olmadığı, büyük bomba tüm pistte patlayınca ortaya çıktı. Matteo Gaston ile gizli olarak konuştuğunu sanırken, Luna ile yaşadığı romantik dakikalar tüm pistte, hatta tüm dünyada duyuldu!
  • evet geçtiğimiz sezon finalinde Luna ve Matteo'nun Luna'nın Roller Band ile verdiği konser sonrasında yaşadığı tutku dolu öpüşme ve Sonrasında Matteo'nun Luna'ya karşı hissettiklerinin su yüzüne çıkması, durumu düzelen kameralardan Pist başta olmak üzere herkes tarafından Seyredildi ve seyirciler arasında Luna ve Nina da vardı!  
  • kamerayı hala arızalı bilen ikilinin muhabbetinin dünya çapında yayın olduğu, Ramiro'nun onlara kameranın çalıştığını haber vermesiyle anlaşıldı ancak her şey için çok geçti. Luna her şeyi öğrenmişti ve Çilek çocuğun artık bir hesap vermesi gerekliydi.
  • Duydukları karşısında şoke olan Luna ilk şoku atlattıktan Sonra Matteo ile konuşmaya karar verdi. ancak ne okulda, ne de pistte ona rastladı ve bu durum çocuğu kelimenin tam anlamıyla göklere çıkardı desem yeridir. Zira vidia'da pisti izleyen herkes bu durum hakkında yorumlar yazıyor, sempatisini dile getiriyor ve bu durum en çok da Santi'yi mutlu ediyor. 

Jam & Roller ilk kez kostümlü ve patenli bir partiye ev sahipliği yapıyor. ancak bu ev sahipliği de türlü çeşit şamata ve bir yangınla sonuçlanıyor!!

  • Geçtiğimiz birkaç bölümde Santi, Çocuklar ve Luna'nın da yardımıyla klasik Jam & Roller etkinliklerinin dışında bir konseptle yeni bir etkinlik tasarladı. pistin adından yola çıkarak adını Roller Jam koydukları bu etkinlikte herkes tematik kostümler giyecek ve patenle istediği şekilde dans edecek. ancak bu olayın hem Luna ve Nina, hem de kontes için sorunlara gebe kalacağını biz bile düşünmemiştik.
  • Luna partide giyebilmek için kostüm ararken imdadına Annesi yetişti ve ona Luna'nın yaşlarındayken giydiği bir elbiseyi verdi. ancak elbisenin mevcut durumda Luna'nın üstüne olması pek mümkün değil ve biraz tadilat görmesi gerekiyor. bunun için de yardıma Nina'nın annesinin arkadaşı Mora yetişiyor. 
  • Mora hem Luna'nın elbisesini düzeltecek, hem de Nina'ya sıfırdan elbise yapacaktı. bütün bu işler tamamlandıktan sonra kostümlerin piste gitmesi için acele eden, ancak başka bir işi olduğundan onları götüremeyecek olan Mora, kostümleri Nina'nın babası Ricardo'ya emanet etti, etmez olaydı!
  • telefonla konuşmaya dalarak kostümleri oturduğu bankta unutan saftirik oyun adamı, onların yanında olmadığını piste gittiğinde kızların kostümleri sormasıyla idrak etti ve gerisingeri parka giderek onları aramaya koyuldu. aramaya Mora da eşlik etti ancak kostümlerin yerinde yeller esiyordu.
  • ama her şerde bir hayır varmış, Mora'nın aklına çöpten elbise yapmak geldi! evet parkın önündeki bir geri dönüşüm kutusunu gören Mora, oradaki ambalaj atıklarından kızlara yeni bir kostüm tasarlamayı başardı. bu durum böylelikle kurtarıldı. ancak piste döndüğümüzde işler karışmaya başlıyor!
  • kontes bu bölüm iyide iyiye zıvanadan çıktı! partide herkes oldukça eğleniyor, Roller Band'in performansları göz dolduruyordu. Luna piste çıktığında herkesin gözü onun üzerindeydi. hem güzelliği, hem de giydiği kıyafetlerle Matteo başta olmak üzere herkesin ilgisini çekmeyi başaran Luna, kontesi işi pisti yakmaya kadar götürecek kadar sinirlendirmişti. 
  • herkesin gözü Luna'nın üzerindeydi dedik ya, Jazmin de bunun üstüne tüy dikiyor. Luna'nın tarzına bayılan ve bunu üst üste söyleyen Jazmin sonunda kontesi delirtti. o da olanca siniriyle pistin elektrik sistemine içecek dökerek partiyi baltaladı! ancak bu durum önümüzdeki bölüm tüm ekibin pisti kaybetmesine sebep olabilir. bakalım neler olacak? yarın ola, hayrola!!...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl