Ana içeriğe atla

Disney'den Soy Luna Sezon 2 - En Önemli Şey Kontrol...

 En Önemli Şey Kontrol

Luna Ambar ve Sharon'un gözünde büyük tehdit olarak yerini koruyor. Bu Bölüm yeni planlar ve yeni sırlarla geliyor...
  • Ambar ve Sharon  ne kadar da birbirlerine benziyorlar değil mi? ikisi de hesapçı, çıkarcı ve pesimist. ama  her şey de beklendiği gibi gitmeyebiliyor. hanımağanın babası, kontesin ise yamuk planları başlarına dert açmaya devam ediyor. Geçtiğimiz bölüm kurduğu büyük ve hain planla Luna'yı elemine etmeye çalışan Kontesin planında yeni aşama.  Daha önce kırılan kameranın suçu tamamen Luna'ya atılacak, bu sayede kız kontesin yolundan çekilecek. ama tüm bunların sebebinin ve müsebbibinin anlaşılması çok da uzun sürmeyecek. 
  • Kameranın canına kıyan düşman veya düşmanların kim olabileceği konusunda kafa yoran Santi ve çocuklar, pek çok olasılık üzerinde düşünmeye başladı. Santi'nin aklına ilk gelen isim, kamera kırıldığı sıralarda orada olan ve cidden hiç bir şeyin farkında olmayan Luna oldu. Çocuklar Luna'nın böyle bir şey yapmayacağına adları gibi emin olsalar da deli patron bu ihtimali de göz önünde bulundurmaya karar verdi ver bu kararın üzerine tüy dikecek gelişme daha sonrasında pistte yaşandı.
  • Planın yeni aşamasına geçiş yapan kontes ve çetesi, Luna'nın kameralar ve kameraların bağlı olduğu Vidia platformu hakkında söyledikleri üzerine asılsız iddialar ortaya attı ve Luna'nın ağzından asılsız söylentiler yaymaya başladı. kızların konuşması esnasında orada olan Santi ise konuşulan her şey duydu ve körü körüne harekete geçti. 
  • Luna neyle itham edildiğini hala bilmiyor ve Santi'nin ikircikli konuşmaları onu rahatsız etmeye başlıyor. Kameranın zarar görmesi konusunda  Luna'nın ağzını arayan Santi, Luna ve patenlerine engel olmadığı müddetçe bu durumun bir sorun oluşturmayacağını öğrendi, ancak patronun buna inanmaya pek niyeti yok gibi. bakalım gelecek bölümler neler olacak?
  • Bu Bölümün bir şamatası da malikanede kopuyor! Geçtiğimiz bölüm Luna'ya ailesini yangında kaybettiğini Anlatan Alfredo'nun bu hareketi kabak gibi başına patlayacak, Rey'in bu konudaki tutumu kendisini bakımevinde  bulmasına sebep olacak. bu konuyu her nasıl öğrendiyse bilir vaziyetteki Rey, Adamı Luna ile daha fazla konuşmaması için sert bir şekilde uyardı. Adamın ne yapılan DNA testinden, ne de Luna'nın torunu olduğundan haberi vardı ve bu gizem daha fazla canını sıkmaya başlamıştı.
  • yine geçtiğimiz bölümün bir enstantanesi, hanımağanın Luna  ve ailesini evden ve işten kovmak istemiş olması, ancak Rey'in buna engel olmasıydı. Luna'nın ikilinin konuşmasını duyarak endişe etmesiyle başlayan Süreç Tino ve Cato'ya kadar ulaştı ve en sonunda Alfredo bunu öğrendi. Adamın Tam da Hanımağanın kovma meselesini rafa kaldırdığını söylediği anda bunu öğrenmek istemesi yeni karmaşaları beraberinde getirebilir. yarın ola, hayrola!

Çilek Çocuk Sevdiği kızı yarışmada yalnız bırakmıyor, üstelik "tanıdık gelen" bir koreografi ile!!
  • Geçtiğimiz bölümlerde Luna'nın başvurduğu yarışmada hazırlık süreci kör topal ilerliyor. ekipten Santi'nin baskısıyla ayrılan Simon'un yerine biri bulunması ve sağlam bir koreografi hazırlanması gerekiyor. ancak bu durum Luna'nın zaten zor taşıdığı yükü daha da arttırıyor ve bu konuda ilk akıllara gelen kişi (her ne hikmetse?!) Jazmin oluyor! 
  • Yarışmaya dahil olup olmayacağı net olmayan Jazmin'i ikna görevi her zamanki gibi Simon'a düşüyor. aslında bunu yapması beklenmiyor zira Jazmin'in bu işi kabul edip etmeyeceği belli değildi, Luna da olmaz gözüyle bakıyordu. tabi böyle olmadı. Simon'un ekibe müziği ile yardım edeceğini duyan taze yıldız yarışmada ekiple olmayı kabul etti. kontesin hızarına düşmese bari.
  • Bölümlerdir Luna'yı uzaktan seyreden Matteo da bu olaya ucundan kıyısından dahil oluyor. Luna'nın uzak bir ülkeye gideceğini öğrenip üzülmesini istemeyen çilek çocuk, yarışmaya katılmasa da onlara yardım etmenin bir yolunu buluyor. Ekipte yer alan Gaston'dan yolladığı bir koreografiyi ekibe çalıştırmasını istiyor ve daha ilk adımları görür görmez Luna bir şeyler çakıyor. çalışmalar ilerledikçe her şey netleşir diye tahmin ediyorum...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl