Ana içeriğe atla

Disney'den Soy Luna Sezon 2 - Büyük Ev Tehlikede...

Büyük Ev Tehlikede

Yedi Yıldır bu blogda sizlerle birlikteyim ve benim klavyemden şimdiye kadar hiç bir kötü söz, argo ve küfür okumadınız. ama bu bölüm o kadar sinir bozucuydu ki, sizlere olan saygımı ve bloga verdiğim değeri bir an için unutmaktan çekinmedim. ama yine de kendimi tuttum. sebebini aşağıdaki paragrafları okudukça anlayacaksınız...

  • Geçtiğimiz Bölümden bu akşama açık kapı bırakmıştım hatırlarsanız. geçtiğimiz bölümün sonunda kontes yine yapacağını yapmış, sadece partiyi sabote etmek ve sözüm ona Luna'yı etkisiz hale getirmek için pistin kamera sisteminin kontrol mekanizmalarını bozmuştu. aynı bölüm içinde kısa devre yapan sistem o an için sadece elektriklerin kesilmesine sebep olmuş ve partiyi bitirtmişti. ancak bu bölüm çok daha büyük sorunlar ortaya çıkıyor.
  • önceki bölümde kontesin bu psikopatlığının piste zarar verebileceğini söylemiştim, nitekim öyle de oldu! ana sistemi arıza yapan kameralar bu bölüm birbiri ardına patlayarak pist bölümünde büyük bir yangına sebep oldu ve  bu durum ortalığı iyiden iyiye toz duman hale getirdi! 
  • çıkan yangını ilk öğrenen Santi ve çocuklar oldu. bütün pist kül olmuş, kafe bölümü de sadece kirlenerek durumu atlatmıştı. neler olduğunu çözemeyen ekip ilk etapta parti esnasında alışılmışın dışında bir olay olup olmadığını çözümlemeye çalıştıysa da bir meta elde edemedi. 
  • zira "kontes hariç" herkes elektrik kesildiği an partideydi ve garip bir olay olması imkansızdı. ancak daha sonra Santi'nin aklına daha önce bozulan kamera geldi ve iki olayın sorumlusunun aynı kişiler olabileceği anlaşılarak araştırmalara başlandı. 
  • yangının öğrenildiği dakikalarda bir uzman da çağrıldı ve uzman bu işi birinin kasıtlı yaptığı konusunda net verilere ulaştığını belirtti. bunun üzerine harekete geçen Santi daha önceki kamera olayı ile bu yangının aynı kişinin sabotajı olabileceğini düşündü ve derhal araştırmaya girişti. ancak kontesin yine kendini aklayıp Luna'nın başını derde sokmak için dahiyane bir planı vardı!
  • yangın olayını öğrenen kontes bir an için tedirgin olup duraklasa da, ağzından kerpeten ile laf almayı başaran kişi Delfi oldu. zaten partide de bir tuhaf görünen kontes ilk etapta ser verip sır vermedi. Ancak Delfi ben senin ciğerini bilirim dercesine kızı çapraz sorguya çekti ve her şey o zaman açığa çıktı. 
  • kontes her ne kadar bu işin sadece kameraları bozmaktan ibaret olduğunu anlatmaya çalıştıysa da Delfi bu zokayı yutmaya pek de niyetli değildi. Ambar'ın sus payına razı gelmeyerek resti çekti ve kendisinin bu işle bir ilgisi olmadığını, onun da Santi'ye hakikatleri anlatması gerektiğini ısrarla dile getirdi. 
  • Ama kontes boş durur mu?! Santi'ye Jazmin ile ikisinin planın  bir kısmı için Nico'nun pist anahtarını çaldıkları, ancak kameralar bozuk olduğu için pek de net görüntü vermeyen kameraya ait bir video yolladı. üstelik ikiliden herhangi biri konuşursa onun için kötü şeyler olacağı konusunda da kızı alenen tehdit etti. 
  • Luna. ah Luna! her gördüğü rüya gerçek olmak zorunda mı?!  en başından beri bu kızın rüyalarını hep saçma bulmuşumdur, ama bu bölüm pistte çıkan yangını görmüş olması bu olay kızın içine doğdu herhalde dememize sebep oldu. tabi Simon'dan gerçek yangını öğrenmesi de işin tuzu biberi oldu. 
  • Üzgün ve tedirgin bir şekilde piste giden Luna olanları ve yangının yarattığı yıkımı görünce bir kere daha üzüldü ve yıkıldı. zaten haberi aldığı an morali bozulmuştu ve durumu görmek üzüntüsünü katlamış, tüm gününü berbat etmişti. 
  • ekibin tamamı durumu öğrendiğinde bir kere daha ekibin Patenci ruhu işin içine girdi ve herkes Roller'ın tekrar eksi haline gelmesi için çaba sarf etmeye karar verdi.  Ancak Santi bu konuda pek de iyimser davranmadı bu kez. ona göre Jam & Roller'ın sonu gelmişti. peki ne olacaktı? kontesin yaptıkları yanına kar mı kalacaktı?! yine yarın ola hayrola diyelim...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl