Ana içeriğe atla

Disney'den Soy Luna Sezon 2 - Gerçekler Acıdır...

Gerçekler Acıdır

Başlığını bu şekilde koyduğum her bölümde ortalık en az bir kere karışmıştır. bu bölüm ise hem konakta, hem de pistte işler arapsaçına dönüyor. malikanede uzun zamandır beklenen haber nihayet gelirken, Pistte de ahaliyi Open heyecanı sarıyor. Luna ve Matteo düğümü de cabası...

  • 2. Sezon başladığından bu yana Luna ve Matteo ile ilgili fazlasıyla iç karartan olay gördük ve bir çoğunu da burada anlattık. ancak bu bölüm işler öyle bir noktaya geliyor ki, Luna çilek çocuğu kalbinden söküp atmak, Nina ise Gaston ile arasına mesafe koymak durumunda kalıyor. 
  • geçtiğimiz bölüm Gaston ile bir telefon görüşmesi yapan Nina, yanında Luna ile Gaston'un açık unuttuğu telefondan Matteo ile ikisinin konuşmalarını dinlemeye başladı. konuşmanın bir bölümünde Matteo " Luna'ya gerçekleri anlatamam " deyince işler iyiden iyiye çığırından çıkmaya muktedir bir hale geldi.  
  • bu bölüm ise Luna, son bir defa oğlanın ağzından laf almaya çalışmak için şansını denemeye karar verdi. ancak bu son deneme de başarısız oldu ve çilek çocuk son iki bölümde takındığı tavırdan vazgeçmeyerek bir şey söylemedi. bu durumu daha fazla kaldıramayacak olan Luna ise radikal bir kararla Matteo'yu hayatından çıkarmaya karar verdi. 
  • bu olayın bir yan etkisi de Nina ve Gaston çifti arasında baş gösterdi. Matteo'nun sakladığı gerçek hakkında Gaston'u öttürmeye çalışan Nina da Tıpkı Luna gibi hüsrana uğradı ve Gaston'dan uzaklaşmaya karar verdi. öyle ki bu bölüm yapılan Yeni sezonun ilk Open Music şovuna Gaston ile birlikte katılmaktan son dakikada vazgeçti.  Umarın hem Luna, hem de Nina verdikleri bu kararlardan ötürü pişmanlık duymazlar.
  • bu bölüm dev bomba sonunda patlıyor! Sol Benson'un gerçek kimliği ortaya çıkıyor! evet yanlış duymadınız, Rey'in gizli kapaklı yaptırdığı DNA testinin sonucundan Luna çıkıyor! son birkaç bölümde gizemli işler peşinde koşan zehir hafiye Rey'in bu çabası sonunda meyvelerini vermeye başladı. 
  • Geçtiğimiz bölümlerde Laboratuvara giden Örneklerin sonucunu bu bölüm öğrenme şansına sahip oluyoruz. Daha önce hanımağaya Laborant ile konuşurken yakalanan Hafiye paçayı son anda kurtarmayı başarmış, gelecek sonuçları beklemeye başlamıştı. bu bölüm hanımağayı karşısına almak pahasına da olsa sonuçları sahibine ulaştırdı ve bilin bakalım bu sonuçlar kimi gösterdi?! LUNA!!
  • evet Luna'nın aslında Sol Benson. yani Sharon'un yeğeni olduğu ortaya çıktı ve bu durum Hanımağada ufak çaplı bir tansiyon düşüklüğüne sebep oldu. Rey'in test yaptırdığını öğrendiğinde de ayrı bir sinirlenen Sharon için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. tabi malikanede yaşayan ahali için de...
Jam & Roller'ın biri bizi gözetliyor tarzı yaşamına birileri kolay ayak uyduramayacak gibi görünüyor. Kontesin yaptığı bir gaf ayağına feci şekilde dolanacak.
  • Yeni sezonun ilk Open'ında yeni bir yıldız ışığı var. ve bu ışığın parlamaya başlamasına birilerinin taş koyacağı ta geçtiğimiz bölümden belliydi. o yıldız kim mi? Jazmin elbette! Jazmin bu bölüm kabuğunu kırmaya ve sahneye çıkmaya karar veriyor. Simon da destekliyor. Ancak bu olaya kadar geçen süreçte Ambar'ın düşük çenesi ve kameraların akıllardan uçup gitmesi yeni bir olayın çıkmasına gebe kalıyor.
  • Geçtiğimiz bölüm Jazmin'in Open'da sahne alacağını öğrenen kontes, bir an için kameraları unutup kızcağızın hakkında ileri geri konuşmaya başladı. her ne kadar yanında Delfi olsa, ve onu uyarmaya çalışsa da kameralar olan biteni çoktan duymuştu ve bu durum kızların video kanalı başta olmak üzere tüm sosyal mecralarda hızla yayılmaya başladı. 
  • yazılan yorumlara ve yapılan eleştirilere daha fazla dayanamayan kontes, yine kendince bir çözüm yol buldu. olaydan ilk haberdar olan Jim ve Yam'ın sitemine karşı söylediklerinin bir şaka olduğunu söylediyse de kızlar pek de bu numarayı yutmuşa benzemiyordu. günün geri kalanında da bu numarayı devam ettiren kontesin yorum ve eleştirileri ne kadar durdurabileceği şimdilik meçhul.
  • Şarkısını söylemek için Sahnedeki yerini Alan Jazmin'e bakacak olursak, ilk defa şarkı söylediği ve ilk defa kendisini izleyen kalabalık bir kitle gördüğü için heyecanlandı ve bu durum şarkısını unutmasına sebep oldu. ancak her şeye ve herkese rağmen bizce de muhteşem bir performans sergiledi ve başta da yazdığım gibi kabuğunu kırmayı başardı. umarım kontes bunu da engellemeye çalışmaz...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl