Ana içeriğe atla

Disney'den İlk 11 Sezon 3 - Yeni Çocuklar, Yeni Düşmanlar...

 Yeni Çocuklar, Yeni Düşmanlar

Bu Diziyi burada anlatmaya başladığımdan beri pek çok garip olay ve garip insanla muhatap oldum. ama bu kez durum oldukça farklı! gerçekten farklı! bu kez Şahinler yeni bir takım doğuruyor ve bu gereksiz doğurganlık Vito başta olmak üzere takımın başına yeni dertler açmaya hazırlanıyor!

  • Kıdemli Şahinler yeni gelenlere alışmakta bir hayli zorlanmaya başlıyor. daha önce de olduğu gibi Gabo Yapıcılığı, birleştiriciliği ve pozitifliği tercih ediyor. ancak yeni takımın gereksiz hırsları ve kendilerini her şeyin üstünde gören karakterleri bu pozitif yaklaşımlara set çekmeye başlıyor. üstelik sınırlı sayıda kişinin gidebileceği dünya kupası stresi de cabası! 
  • yeni takımın hırs pompalayıcısı  Arthuro, geldiği yerde fazlaca el üstünde tutulmuş ve bu durumun Altın kadroda da devam etmesini istediği açık. Ancak Gabo gibi oldukça sert ve yetenekli bir kayaya tosladığının henüz farkında değil. Vito'nun kendisini ve takım arkadaşlarını Dünya kupası kadrosuna dahil etmesini ısrarla ve psikopatça bir şekilde isteyen bu çocuk, ilk bölümde de yazdığım gibi Martin'in bire bir kopyası! 
  • bu bölüm yenilerle eskiler karşı karşıya. Gabo Alttan almaya uğraştıkça üstüne giden Arthuro, takım arkadaşlarını ve kendisini değerlendirecek olanın Vito olduğunu unutarak Gabo'nun sabrını sınamaya başlıyor. Gabo'nun takım kaptanlığına kadar işi götüren çocuk, Altın 10 Numara'nın başını daha çok ağrıtacak gibi görünüyor. 
  • Bu Bölüm yeniler ilk vukuatlarına da imza atıyor! Gittikleri mekanda Arthuro'nun gazıyla olay çıkaran tüysüz şahinler, tam da bunlar olduğu anda telefonla canlı yayın yapmaya başlayınca akademinin soyunma odası karıştı! bizimkiler yayını izleyip, çocukların bu kadar kudurmaktaki amaçlarını anlamaya çalışırken olaya dahil olan Vito sayesinde ipler daha da gerildi. 
  • Gabo çocukları durdurmak ve Şahinler'in adının lekelenmesini önlemek için onların bulunduğu mekana uçar adım giderken olaya dahil olan Vito, bizimkilerin gizleme çabalarını bertaraf ederek telefonda açık olan yayını izledi ve Gabo ile birlikte soluğu mekanda aldı! eğlencenin dozunun aşırı derecede kaçmış olduğunu gören toy teknik adam Gabo ile birlikte haytaları durdurmayı başardı ve polis müdahalesini son anda engelledi. 
  • Tabi bu olay da garibim Gabo'nun başına patladı! Arthuro ilk günkü kini ve nefretiyle Vito'yu mekana Gabo'nun getirdiğini iddia ettiyse de Gabo yeniden Alttan almayı başardı. Akademiye döndüklerinde yeni ekip  Vito'dan iyi bir zılgıt yedi. ancak bu durum zaten bulanık olan suyu daha da görünmez hale getirdi. yeni bir psikopatımız oldu. hayırlı olsun! 

IAD'ın voleybol takımı Ankalar'da da işler en az Şahinler'de olduğu kadar karışık. Zoe yapmaması gereken bir hile yaparak hem babasını, hem de akademiyi zor duruma düşürüyor!.

  • Gabo'nun futboldaki heyecanı nasılsa, Zoe'nin voleyboldaki heyecanı da öyle. geçtiğimiz bölüm akademinin voleybol takımı Ankalar'ın üyeleri dünya kupası branşları içerisinde voleybolun da olduğunu öğrendi ve bu büyük maceraya atılmanın yollarını aramaya başladı. Ancak hem gerekli şartları sağlamadıkları, hem de takım kondisyonu olarak hazır olmadıkları için koçları Clara'dan ret yanıtı aldılar. bu yanıtı kabullenmek istemeyen Zoe de hiç olmayacak bir hileye bulaşarak herkesi zor duruma düşürdü. 
  • Fransisco artık spor müdürü olduğundan bu tip faaliyetlerle ilgili yazışmalar ve davetler ona gidiyor ve Zoe babasının bilgisayarını kurcalayarak Ankalar'ın bir turnuva daveti aldığını, ancak babasının bunu geri çevirdiğini öğreniyor. ekibinin desteğini de arkasına alarak cevaplanmamış bir davete babasının yerine olur gönderen çekirgemiz, sonunda Fransisco'ya giden bir cevap mesajıyla yakayı ele veriyor. 
  • Mesajı gördüğünde şoke olan ve  gelen yanıta şaşıran Fransisco'nun olan bitenlerde kızının parmağı olduğunu anlaması çok da uzun sürmedi. kocaman kızı neredeyse falakaya yatıracak kadar sinirlenen Fransisco, olanlara uzun bir süre bir anlam veremedi ve  Zoe başta olmak üzere olayda dahli bulunan herkesi sert bir dille eleştirdi. 
  • Zoe dünya kupasına gitmeyi babasını tehlikeye atacak kadar çok istese de, Fransisco da takımın zihnen ve kaydedilen aşamalar bakımından hazır olmadığını biliyor ve bugüne kadar gelen turnuva davetlerini bu yüzden geri çevirdiğini Zoe'ye ve ekibe uygun bir dille açıklıyor. şimdi önlerinde iki seçenek var. ya hiç maç kaybetmeden dönem içinde tüm maçları geçerek büyük kupaya çıkacaklar, ya da bu dönem kupayı unutacaklar. 
Genç Şahinler Juventus'la ilk antrenmanlarında kanat çırpmaya başlıyor! ancak Lorenzo için bu uçuş biraz rötarlı başlıyor!
  • ben bu deli oğlana harbi acımaya başladım!  Şahinler nazını kaprisini görmezden gelebiliyordu. ama ilk bölümde de dediğim gibi Juventus tam bir İtalyan stili ve disiplin onlar için her şeyden önde gelir. bu bölüm hiç bir yabancı dil eğitimi almadan İtalyan bir teknik adamla çalışmalara başlayan  Lorenzo, ilk cezasını hiç birimizin istemeyeceği bir yöntemle alıyor.
  • İtalyan stili dedik ya, adamların en basit koşusu bile adamın üzerinden silindir gibi geçiyor ve Lorenzo burada Şahinler'de gördüğü eğitimin belki de 100 hatta bin mislini görüyor. zaten italyanca bilmediği için ekiple ve yönetimle anlaşmakta zorlanan deli oğlan, bir de  önceki bölümde teknik toplantıya geç kaldığı için verilen cezayı bu bölüm "çamaşırcı ve malzemeci olarak" çekmeye başlayınca orada da işler çığırından çıkmaya hazır bir vaziyete geliyor.  allah iki tarafın da yardımcısı olsun...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl