Ana içeriğe atla

Disney'den İlk 11 Sezon 3 - "Dostluk" Sorgulanıyor...

"Dostluk" Sorgulanıyor
Geçtiğimiz bölüm Venéz ile gerçekleşen antrenman ve dostluk maçı altın kadro için kelimenin tam anlamıyla bir fiyasko ile sonuçlandı. dolayısıyla Vito'nun omuzlarına da yeni bir yük binmiş oldu. bu durum Şahinler'i yeni bir bilinmezliğe mi sürükleyecek? yoksa daha yüksekten uçmaları için yol mu gösterecek?!
  • Bölüm alıntısında da bahsettiğim gibi, Altın Şahinler'in ayakları Venez karşısında kelimenin tam anlamıyla taşa dolandı ve Dedé ve Ricky başta olmak üzere tüm takım istemedikleri halde kötü sonuçlar elde etti. Buna bir de Dedé'nin Vito tarafından oyundan çıkarılması eklenince, işler iyiden iyiye sarpa sarmaya başladı. 
  • Dedé ve Gabo bölümlerdir ilk defa yan yana değil karşı karşıya gelmişti. Dedé dünya kupasına gitmeyi her şeyden çok istemesine rağmen, antrenman maçında sergilediği kötü oyun ve takım arkadaşıyla olan iletişim problemleri yüzünden Vito'nun gözüne olumsuz yönde çarptı ve genç teknik adam onu oyundan çıkarmak durumunda kaldı. 
  • Gabo'dan böylesi hassas bir konuda destek beklerken onun karşısında olduğunu düşünen genç şahin, ilk defa arkadaşına böylesi sert bir tavır alarak ondan uzaklaşmaya başladı. Ancak sorun şu ki, Gabo takımın beyniydi ve Vito ona Dedé hakkında fikrini sorduğunda takım için nasıl daha iyisi olacaksa öyle yapmasını istemişti. bu durum altın üçlüyü bölerken, ekibe yeni katılacak bir teknik adamın bu meseleleri teker teker çözmesi olası. 
  • Geçtiğimiz bölümün sonunda bahsini ettiğim yardımcı antrenör Alan bu bölüm görevine başlıyor!  geçen maçta takımın zayıflıklarını ve geliştirilmesi gereken yönlerini analiz eden Alan, bu bölüm Ricky ve yenilerden birkaç kişiyi ilk antrenmanına çıkardı. bu sırada Gabo ve Dedé de beraber çalıştılar ve  Altın 10 Numara her zamanki yapıcılığı ve birleştiriciliği ile dostunun gönlünü almayı başardı. 
  • Bana sorarsanız Dedé'nin tek sorunu özgüven eksikliği. yeni gelenlerle kıdemli şahinlerin hiç biri anlaşamamıştı elbette. ama Dedé'nin takım arkadaşıyla ayrı bir problemi var gibi ve bu durumun dünya kupasına kadar çözülmesi gerekiyor. aksi halde Dedé tüm Şahinler'e kupayı kaybettirebilir, daha kötüsü kendisi kupa seremonisine katılamayabilir. 
Ankalar'a müjdeli haber geliyor, takım dünya kupası için çalışmalara başlıyor! ancak küçük bir pürüz var!
  • Yeni sezonun ilk bölümlerinde Ankalar, dünya kupasına gidebilmek için cezalandırılmayı bile göze almış, orta yol yine Fransisco tarafından bulunmuştu. uzun istişareler ve düşünceli geçen dakikaların ardından Akademiye beklenen cevap nihayet geliyor! Ankalar'ın dünya kupasına katılımı onaylanıyor! Fransisco bu haberi, tam da Zoe akademide kurulacak olan öğrenci birliğinin başkanlık seçimlerine adaylığını koyduğu an veriyor. Ankalar'ın kaptanı olan Zoe, aynı zamanda başkanlık seçim kampanyasını nasıl yürütecek? 
  • Rafa ve Joaquin bu çetin yarışa adaylığını koyan diğer isimler. Joaquin İtalya'daki Lorenzo'dan bile yana yakına destek talep ederken, diğer adaylar projeleri ve akademiyi güçlendirmek için yapacakları işlerin vaatleri ile ortaya çıkıyor. Ancak Zoe'nin kafasına Joaquin'in bir sorusuyla dank eden detay, hem kızımızı, hem de Ankalar'ı zorlayacak gibi görünüyor. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl