Ana içeriğe atla

Disney'den İlk 11 Sezon 3 - Altın Kadronun yeni "Alfa"sı...

Altın Kadronun yeni "Alfa"sı

Şahinler hazırlık maçında, Ankalar dünya kupası yolunda. bu bölüm zor kararların, önü görülemeyen vuruşların ve ikili oynayışların bölümü olacak gibi görünüyor...
  • Altın Şahinler Final sezona pek de iyi başlamamış, yeni gelen ekip ortalığı karıştırmaya oldukça erken başlamıştı. bu bölüm buzlar eriyor gibi görünüyor. Ancak Vito'nun dünya kupasına kimleri götüreceği konusunda karar verme aşamasına yaklaşmış olması, altın üçlü ve yeni çocukları bir kez daha karşı karşıya getiriyor. 
  • İlk iki bölümde Fransisco'nun , geçtiğimiz sezon yapılan fabrika karşılaşmalarını yöneten Tony ile hararetli ve heyecanlı geçen sohbetlerine tanık olmuştuk. bu bölüm bu sohbetlere konu olan, oldukça yetenekli ancak bir o kadar da suskun bir yeni Şahin ile tanışıyoruz. adı "Alfa" ! Alfa Tony'nin keşfettiği ve Altın kadroda yer alması için Fransisco'ya ricacı olduğu genç bir siyahi genç ve ayakları gerçekten mükemmel! Tony akademinin ona burs vermesi için Fransisco'yu zorladı ancak akademinin esas yöneticisi olan Isabel bunu kabul etmedi. 
  • Geçtiğimiz bölümün sonunda Şahinler'e merhaba Diyen Alfa, yeteneği ve sahadaki başarılarıyla takımı ve akademiyi göklere çıkarmaya hazır. Ancak anormal derecede suskun olması ve çevresiyle fazla kontak kurmaması hem bizim çocuklarda, hem de yeni gelenlerde bir takım soru işaretlerinin oluşmasına yol açıyor. bakalım top sürmedeki yetenekleri konuşmasını geride bırakacak mı?
  • bu bölüm altın kadroyu bir de hazırlık maçı bekliyor! Vito'nun dünya kupası karmasını oluşturmasında yol gösterici olacak bu maçta Şahinler Venéz isimli bir takıma karşı deplasman maçına çıkıyor ve bu takım sahada Şahinler'in tüylerini tek tek yoldu desem abartmış olmam sanırım! kalenin en ufak boşluğundan faydalanıp golleri inci gibi dizen rakipler, Vito'nun Şahinler hakkında kilit öneme sahip bir karar vermesinde de etkili oluyor.
  • Mevkidaşı ve yakın arkadaşı Lucas akademiden ayrıldığından beri takımda beklenen kondisyonu elde edemeyen Dedé, bu maçta da yeni takım arkadaşına alışamadığını net bir şekilde ortaya koydu ve bu durum Şahinler'in üst üste gol yemesine sebep oldu. maça çıkarken oldukça güvenerek kadroya dahil ettiği Dedé'nin bu anormal derecede düşük performansını gören ve kararlarını sorgulayan Vito, ne yapması konusunda Gabo'dan fikir almaya karar verdi. Gabo da kararı taze antrenöre bıraktı. Dedé dünya kupasına gidemeyecek mi? 
Ankalar zor bir karar alma sürecinin ardından risk almayı tercih ediyor, IAD voleybolda da rüşdünü ispatlamaya geliyor! 
  • Zoe'nin çevirdiği numaradan sonra Tavrını net bir şekilde ortaya koyan Fransisco, ekibe ya bütün maçları tek tek kazanıp dünya kupasına çıkmak, ya da sıfırdan gelip hak ederek kupayı kazanmak şeklinde iki önemli teklifte bulunmuş, Takımın her bir üyesi farklı sesler çıkararak karar almayı zorlaştırmıştı. bu bölüm karar veriliyor, Ankalar dünya kupası için hazırlıklara başlıyor! 
  • kızların her birinin farklı fikirler öne sürdüğünü söylemiştim. kimi bu dönem risk almayıp, sakince yavaş yavaş kazanarak büyük oyuna çıkmayı düşünürken, kimileri de bu dönem Ankalar'ın da son dönemi olduğu için bir kez olsun birlikte bir macera yaşamak istiyordu. Böyle düşünenlerden biri de elbette ki Kaptan Zoe idi.  kaptanlarının kararına saygı duyarak ortak karar veren Ankalar için artık büyük oyun başlıyor! 
Altın Kadro yeni bir yardımcı antrenör ile tanışıyor. bu adam ekibi yola getirmeye çoktan hazır! 
  • Şahinler - Venéz karşılaşmasını izleyen sadece Antrenörler değildi. bir çift göz daha altın kadroyu yakın markaja almış, ekibin performanslarını analiz etmekle meşguldu. bu gözlerin sahibinin adı Alan'dı ve Alan Fransisco'nun girişimleriyle Şahinler'in antrene edilmesi konusunda Vİto'ya yardımcı olmaya karar verdi. dengesiz bir oyun ve birliktelik sergileyen Şahinler için yeni bir dönem başlıyor. bakalım gelecek bölümler yeni ekibi ile Alan'ı nasıl olaylar bekliyor olacak?..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl