Ana içeriğe atla

Disney'den Soy Luna Sezon 2 - Roller'a Sızan Şaşkın Casus...

Roller'a Sızan Şaşkın Casus.

Roller Band üçlüsünün yeni dördüncüsü sırları ve ketumluğuyla geldi. Eva denen kız şaşkınlıklarıyla hem kendini, hem de Roller'ın derin devletini ele vermeye muktedir...
  • Geçen haftanın son bölümünde Roller Band'e katılan ve nereden geldiğini anlamakta zorlandığımız Eva, kelimenin tam anlamıyla bir kapalı kutu. ekibin yanında farklı, dışarıda farklı davranıyor ve bu durum Pedro hariç ekibin geri kalanını şüphelendirmeye başlayacak gibi görünüyor. 
  • Juliana'nın psikopatlıklarının ilk kurbanı üç cengaverden kurulu Roller Band olmuş, dişi terminatör ekibe bir kadın sesi gelmesi konusunda ısrarcı olarak ekibin cengaverlerini birbirine düşürmeyi başarmıştı. geçtiğimiz bölüm ekibe dahil olan ve  gerçekten de nereden nasıl geldiğini anlayamadığımız gizemli kız Eva, bu hal ve tavırlarıyla ortalığı karıştırmaya hazırlanıyor.
  • Eva'yı görene kadar ekipte bir karşı cins olmasından oldukça rahatsız olan yakışıklı bateristimiz Pedro'nun son iki bölümdür ağzı kulaklarında. kızın peşinden ayrılmıyor, ne dese kabul ediyor ve bunları yaparken Roller Band'i bir kısır döngüye sokmayı başarıyor. zira bu kız çok değişken ve 5 dakika önce olur dediğine, 5 dakika sonra olmaz diyor. 
  • geçtiğimiz bölümün sonunda  annesiyle konuşurken bıraktığımız şaşkın casusun kime ve / veya hangi amaca hizmet ettiğini henüz öğrenemedik. ancak kız her halükarda kendini ele vermeye yakın, çünkü çocuklarla geçen bir muhabbet esnasında pek çok birbirine uymayan beyanat vermiş, yediği sandviçten tutun, sevdiği müziğe kadar pek çok şeyi karman çorman etmişti.
  • bu bölüm Eva'nın bir de bomba sürprizi vardı. Pedro'nun ondan hoşlandığını göremeyecek kadar kör olan (veya bilerek böyle davranan) kızımız şehre yeni geldiğini, yolu bilmediği için de ona birinin yol tarif etmesi gerektiğini söyleyerek ekip içinden bir rehber seçti. bu rehber kim mi? Tabi ki de Nico! 
  • Nico hiç beklemediği bir anda kızdan böyle bir talep geldiğini görünce başlarda biraz afallamış gibi görünse de sonunda onun isteğini kıramayarak ona yardımcı oldu. ancak  bu durum Jim'in kulağına gittiğinde ne derece bir curcuna kopacak? orası şu an için muamma. 
Juliana ve Luna arasında soğuk savaş başlıyor! kadının kelimenin tam anlamıyla psikopat olduğunu anlayan Luna yavaş yavaş siyan bayraklarını çekiyor! 
  • Jam & Roller'ın Tamara'lı zamanları özlemeye başladığı açık. Juliana artık emir - komutanın dozunu arttırmaya başlıyor ve bu durum yeni kurulacak Roller ekibinde kimin olacağının belirlenmesinde de önemli bir rol oynamaya başlıyor.
  • Geçtiğimiz bölümlerdeki video fiyaskosundan sonra kendi istek ve şartlarına göre bir paten ekibi kurmaya karar veren Juliana, ekiptekilere bunu açıklayarak şartları açıklıyor. 
  • bu sırada ansızın araya giren Jazmin Juliana'nın kötü muamelesine maruz kalıyor ve araya girerek arkadaşını savunan Luna da kadının sivri dilinden nasibin alıyor. Luna'nın benimle benzer özellikler taşıdığını söyleyebilirim. O da benim gibi sevdiklerinin haksızlığa uğramasına tahammül edemiyor ve bu bölüm bu özelliğini net bir şekilde gösterdi. 
  • halihazırda paten kayanların tamamına yakını yeni ekipte şansını denemek için kaydolmaya karar verdi. Ancak tek bir kişiden herhangi bir yanıt gelmedi. Çilek Çocuk bu konuyu biraz düşünmek istediğini söyledi. tabi onun da kendine göre dertleri ve problemleri vardı. 
Kontes ve Çilek çocuk bir kez daha karşı karşıya! Ambar yeni bir ali cengiz oyunu peşinde ve bu sefer durum çok ciddi! 
  • Kontes bu kez işin ucunu kaçırmaya başladı! Luna ve Sebastian planı geri tepen Ambar, Matteo'yu bir kez daha planına alet ederek işleri yeni bir boyuta taşımaya niyetleniyor. Ancak Matteo Luna ile yaşadığı gerginlikten sonra bir daha böyle bir işe kalkışmaktansa, Luna'nın her şeyi öğrenmesini yeğliyor. 
  • Kontes yine yumuşak başlıymış, Matteo olmaz dedikçe alttan alıyor, ancak bir yandan da kendini Luna ile olacaklara hazırlaması konusunda ona fırsat tanıyor. Geçtiğimiz bölümde açık kapısını bıraktığımız muhabbet bu bölüm gerçekleşiyor ve Gaston çilek çocuğu bir daha bir salaklık yapmaması için uyarıyor. bakalım önümüzdeki bölümler bizlere neler gösterecek?...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl