Ana içeriğe atla

Disney'den Soy Luna Sezon 2 - Her Zaman Bir Seçenek Vardır...

Her Zaman Bir Seçenek Vardır

Kontesin Luna ile tanıştığı ilk günden beri ne kadar canavar ruhlu ve histerik duygular içerisinde olduğunu biliyorduk. ama bu kez fazlaca ileri gitti ve bu durum birden fazla kişinin canını yakmaya başlıyor.
  • Geçtiğimiz bölüm Ambar'ın Matteo'yu da alet ederek yaptığı videoyu hepiniz hatırlarsınız. bu bölüm bu video beklendiği gibi tepki görmüyor ve bu durum kontesi iyiden iyiye çileden çıkarmaya yetiyor. üstelik Luna'nın hem Matteo'ya, hem de kendisine vereceği tepki onu içinden çıkması güç bir hale sokuyor.
  • kontes yaptıklarının bedelini hem video kanalının takipçi kaybetmesiyle, hem de Luna'nın olanları fazla yadırgamadan atlatmasıyla ödemeye başlıyor. ilk kısım fazla sarsıntıya yol açmamış olsa da, Luna'nın videoyu gördüğü ve çok kızdığı halde böyle bir şey olmamış gibi davranması kontesin ateş püskürmesine yetiyor. ancak olay bununla da bitmiyor. 
  • Luna'ya karşı kendini savunmak ve ondan kendince af dilemek için harekete geçen çilek çocuk kelimenin tam anlamıyla duvara tosladı desem abartmış olmam sanırım. 
  • zaten yarışma videosu olayı yüzünden kızgın olan ay parçası kızımız, üstüne bir de kendisi ve Sebastian ile dalga geçildiğini öğrenince küplere bindi ve Matteo bu kez sahiden bir çıkmaza girdi. tam derdini açıklamaya karar verdiği anda kontesin olaya müdahale etmesi ise işin ayrıca tuzu biberi olmuştu. 
Bu Bölüm hanımağa ve yancısı yeni bir şok dalgasıyla karşılaşıyor! Alfredo'yu uzakta bir huzur evine gönderme planları yaparken başlarına gelen komik bir olay dizginleri yeniden kaybetmelerine sebep oluyor! 
  • Geçtiğimiz bölüm Artık işlerin çığırından çıkmaya başladığını düşünen hanımağa babasından kurtulmanın yollarını aramaya başlamış, Hawai'de bir bakımevi bularak bu planın ilk adımlarını atmaya karar vermişti. bu bölüm öyle şeyler oluyor ki, biz anlatırken gülmekten yerlere yattık, siz okurken neler yaparsınız kim bilir?! :D
  • Rey ve Sharon bu planları hakkında konuşurken ortama beklenmedik bir şekilde dahil olan Alfredo, yaşlı kurt deyişimizi hak edecek türden bir planla eve postu sermeyi başarıyor. 
  • evvela bitirim ikilinin oturdukları salona yakın bir noktada bir eşya kırarak dikkatleri üstüne çekmeyi başaran yaşlı kurt, planının devamı olarak ayağı takılarak yere düşmüş numarası çekti ve kendini alelacele doktora götürttü. 
  • tam her şey yolunda giderken bu olanlar karşısında şoke olan hanımağa da, babasını bu halde bir yere göndermenin iyi olmayacağına kanaat getirdi ve bu plan şimdilik askıya alındı. adam eve döndüğünde ondan bilgi koparan yancı Rey ise, yeniden fizik tedavi başlanması gerektiğini ve adamın bir süre bir yere hareket edemeyeceğini öğrendi. 
Roller Band yeni bir vokalist haberiyle çalkalanıyor! Nico, Pedro ve Simon ekibe yeni bir üyenin dahil olup olmaması konusunda ikiliğe düşüyor!

  •  Jam & Roller için kara günler bitti mi, yeni mi başlıyor anlamak güç. yeni Vidia temsilcisi ve antrenör Juliana kelimenin tam anlamıyla terör estiriyor ve hiç bir şeyi beğenmiyor. beğenmediği şeylerin başında da, bizim çocukların müzik grubu Roller Band geliyor. 
  • Juliana kendisi zaten çocukların şarkılarını ve şarkı söyleyiş biçimlerini beğenmezken, bir de bomba sayılabilecek bir haberle çocukları birbirine düşürmeyi başarıyor. Vidia grupta yeni bir kadın vokal istiyor ve bu durum çocukları karşı karşıya getiriyor! 
  • Simon kadın vokal olayına sıcak bakıyor, Pedro kesin bir dille karşı çıkıyor, Nico ise çekimser yaklaşıyor. ancak birinin ak dediğine öbürü kara dediği için iş yine Juliana'ya kalıyor ve patron mutlu son istiyor! bakalım yeni gelecek ekip üyesi ekibi toparlayacak mı, yoksa dağıtacak mı? hep birlikte göreceğiz...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl