Ana içeriğe atla

Disney'den Soy Luna Sezon 2 - Artık Aynı Olmayacak...

Artık Aynı Olmayacak

Jam & Roller yeni antrenörü ile bir yarışmaya hazırlanıyor ve hazırlık süreci oldukça kritik bir noktada. Matteo'nun gizemli halleri sonunda hem çok sevdiği arkadaşlarından, hem de bir o kadar çok sevdiği Postacı kızdan uzaklaşmasına sebep oluyor. 

  •  Geçtiğimiz bölüm Hem Luna, hem de Matteo için oldukça karmaşık ve zor geçti. Luna hem Matteo'ya ne olduğunu ve neden video çekimine gelmediğini öğrenmek, hem de yarışma için iyi bir video çekmek istiyordu. ancak ne yazık ki bu pek mümkün olamadı. Luna çilek çocuğun dans hareketlerini de yapmak isteyince video istendiği gibi sonuçlanmadı ve bu durum ekibin tümünde olumsuz etkiler bıraktı.
  • yarışma için oldukça heyecanlandığı her halinden belli olan Luna, yeni patron Juliana'nın inatla ve ısrarla sürdürdüğü olumsuz ve negatif tavır karşısında daha fazla dayanamadı ve üzüntüsü ile siniri bir araya gelerek bir ağlama krizine sebep oldu.  video artık yarışma için kurgulanacaktı ve yeniden çekme şansları kalmamıştı. tam da bu krizin üstüne gelen çilek çocuk da, hem Luna, hem de kontes ile uğraşmak zorunda kalacak, ortama yeni bir bomba salınmış olacaktı. 
  • babasından kurtulup videonun çekildiği parka uçar adım gelen Matteo Luna'dan ne kadar özür diledi, onu affetmesi için ne kadar dil döktüyse de başarılı olamadı ve bir defa kalbi ve güveni kırılan Luna ona karşı net bir tavır sergiledi. buradaki ayrıntı, Luna'nın hala Matteo'nun başka bir okula gidecek olmasından habersiz olması ve tüm bu yaşananlara bu durumun sebebiyet veriyor olmasıydı.
  • Matteo'nun çözmesi gereken tek düğüm bu değildi tabi! kontesin tehditlerine daha fazla göğüs geremeyen adamımız, onunla birlikte bir video çekmeye razı oldu. kontesin ağzından girip burnundan çıkmasıyla ikna olan çilek çocuk, aslında bir kumpasa sürüklendiğinin, bu videonun Luna ve Sebastian'ı fazlaca derinden etkileyeceğinin farkında değildi. Roller'da birlikte vakit geçiren Luna ve Sebastian da, videoyu telefona gelen bir bildirim sayesinde gördü. 
Hanımağa bu kez topun ağzında! daha fazla sır duymaktan ve bunları saklamaktan yorulan Amanda, işleri bu kez fazlaca karıştırmaya muktedir!

  • Geçtiğimiz bölümün sonunun bomba haberi, Amanda'nın Ambar - Sol ilişkisi hakkında ötmesi ve herkesin içinde Ambar'ın Aslında Sol olmadığını ötmesi oldu. Alfredo başta olmak üzere herkes Amanda'nın bu söyledikleri karşısında büyük bir şok geçirdi ve bu durum hanımağa ve yancısını yeni kararlar almaya zorladı.
  • Nedenini anlamadığımız bir şekilde alelacele ülkeyi terk etmeye karar veren hanımağayı durduran güç Alfredo oldu. ilk etapta olanlara ve Amanda'nın söylediklerine bir anlam veremeyen yaşlı kurt artık her şeyi çözümlemeye kadirdi ve bir yandan da kadıncağızın akli melekelerini yitirdiği düşüncesiyle onun acilen bir psikologa görünmesi gerektiği kanaatindeydi. 
  • tam evden firar edeceği esnada kızı ve yancsını yakalayan Alfredo, Amanda konusunda onları orta sertlikte uyardı. adama iş seyahatine gidecekleri yalanını uyduran hanımağa, babasının Amanda'nın delirmek üzere olduğunu düşündüğünü gördüğünde derin bir oh çekti. ancak bu işin bununla kalmayacağı açık. bizim tanıdığımız hanımağa bu işi yarım bırakmaz. bakalım gelecek bölümler bize neler gösterecek?...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl