Ana içeriğe atla

Disney'den Soy Luna Sezon 2 - Geçmişin İzleri...

Geçmişin İzleri

Alfredo'nun Sharon'un açığa çıkmasını istemeyeceği sırlarla geldiğini az çok tahmin ediyorduk. ancak aslında olaylar daha derin izler bırakmış...
  • Geçtiğimiz bölüm aramıza katılan yaşlı kurt Alfredo herkes tarafından oldukça sevildi ve ilgiyle karşılandı. bu ilgiyi gösterenlerden biri de Luna idi. önceki bölümde bahsedemediğimiz karşılaşma, bu bölüm yerini tanışma ve kaynaşma faslına bıraktı ve Luna da Alfredo'nun sempatikliğini görmüş ve onu tanımış oldu. ancak işin içinde daha gizemli ve sırlarla dolu gerçeklerin olduğu da aşikar. 
  • Luna Rüyasında gördüğü kolyesinin sırrını çözmeye uğraşırken, Sharon da babasıyla üç ileri iki geri şeklinde bir diyalog kurma çabası içerisindeydi. daha önce de bahsini ettiğim gibi bu adam hayatı anında yaşamayı seviyor ve kızı Lilly'nin ( Sol'ün annesi ) ölümünden dolayı büyük bir üzüntü duyuyor. Sharon bu durumu sümen altı etmeye çabalasa da, adamın bunu unutmaya niyeti yok ve çantası fazlasıyla dolu geldiği, kızıyla aralarında geçen bir diyalogdan belli oluyordu.
  • Ambar, Sharon ve Alfredo'nun akşam yemeği esnasında çıkan ufak çaplı bir tartışmaya karışmaları işin rengini değiştirdi. Ambar'ın şarkı söylemekten hoşlandığını duyan adam, ondan söylemesini istedi ancak Sharon buna engel oldu. Ambar da dahil olmak üzere hepimiz onu Hanımağanın vaftiz kızı olarak biliyorduk. ta ki Alfredo'nun kurduğu şu cümleye kadar. " bu komediye daha ne kadar devam edeceksin? "
  • Ambar'ın Sharon'a vaftiz anne demesi üzerine kurulan bu cümlenin herkesin aklında soru işaretleri oluşturduğuna eminim. Ambar Sharon'un vaftiz kızı değil ise kimdi?! yoksa Sol Benson çok yakınımızda da, biz mi onu başka yerden bekliyorduk?! 
  • malikanenin yükseklerinde bunlar olurken, Rey Cephesinde de korktuğumuz başımıza geliyor! Önceki bölümün konuyla ilgili son paragrafında Rey'in Luna ile ilgili araştırmasını Sharon'un öğrenmesi halinde ortalığın karışacağından söz etmiştim. nitekim öyle de oldu! bu bölüm Rey'i arayan Laborant, adamın hanımağaya yakalanmasına sebep oldu ve konuşurken kadın onu açık ve net bir şekilde duydu! bunun hemen öncesinde yine Luna konusu açılmış, hanımağanın sinirleri tepesine çıkmaya başlamıştı. 

Bu Bölümün çifti Nina ve Gaston! <3
  • Geçtiğimiz sezonun son birkaç bölümünde aşkları alevlenen taze çiftimiz Gaston ve Nina, bu sezon bizlere umut vermeye devam ediyor. Felicity olayının açığa çıkmasından sonra Popülaritesi artan ve bu durumdan oldukça sıkılan Nina, Felicity'yi kısa bir süreliğine öldürdü. yani ona ait olan hesabı kapattı. bu duruma içerleyen Gaston ise durumu anlamaya ve Nina'nın gelgitli tavırlarını çözümlemeye çalışıyordu.
  • evet Felicity bir süre için rafa kalkmıştı. ama Gerçek Nina ve gerçek Gaston hala kanlı canlı varlar ve artık bir şeylerin değişmesinin zamanı gelmişti. ilk sezon izlediğimiz Nina bu sezon, bilhassa da bu bölüm ortadan kaybolmuş gibi. çünkü utangaçlığından iyiden iyiye sıyrılmaya başlıyor ve bu durum  Gaston başta olmak üzere hepimizi mutlu ediyor. o kadar ki Gaston Nina'yı Open Music'de birlikte şarkı söylemeye dâhi ikna etmeyi başardı! tabi bu iknada Luna'nın payı olduğu da yadsınamaz bir gerçek :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl