Ana içeriğe atla

Disney Channel'dan Büyük Bomba! Luna Ekranlarda Ay Gibi Parlamaya Ara Vermeden Devam Ediyor!! ( Yeni Sezon Duyurusu ve Toplu Bölüm Anlatımları )

Sevgili okuyucu;


öncelikle bu kez neden bu işin sonunu getiremediğimizden bahsederek bu girişe başlamak isterim. 

kısaca anlatmak gerekirse daha önce anlatımını yaptığımız bazı projelerde de başımıza gelen " bölüm eksikliği " hadisesi bu kez de Soy Luna'da başımıza geldi. elimizde video olarak bulunan bölümlerin anlatımını gerçekleştirirken  iki bölümün elimizde olmadığı, birinin de sonradan silindiğini anladık ve bu durum çok kritik bölümlerde yaşandığından anlatıma ara vermek ( bu girişle birlikte son vermek ) durumunda kaldık. ek olarak son anlatımdan sonraki bölümlerde yaşanan bir kısım olaylar ve bu olayların nahoşluğu da anlatımı durdurmamıza önemli rol oynadı diyebiliriz. 

şimdi sizlere dizimizle ilgili oldukça önemli bir haberimiz ve bu haberle birlikte de anlatımı yapılamamış bölümlerde yaşananlardan sizlere aktaracağımız bir o kadar önemli olaylar var! 

dizinin sosyal medyadaki hayranları dizideki çiftlerin isimlerinden kısaltama türetmeyi severler, o yüzden ben de öyle yazacak olayları birazcık şifreleyeceğim :)

Lutteo, Gastina, Simbar artık birleşiyor! yani Luna Matteo'ya, Gaston Felicity'ye [Yani Nina'ya) ( farklı detayları var anlatacağım ) ve Simon Ambar'a yakınlaşmaya başlıyor! 
Anlatımı yapılamayan bölümlerde Simon Luna ile ilişkilerinin arkadaşlık bariyerini aşamayacağını iyiden iyiye anladı. Kalbi ne kadar kırılsa da, Luna ile yollarını ayırmaya karar verdi. yani artık arkadaşlıklarına betondan bir duvar örülüydü. Simon'un kafası bunlarla kurcalanırken, Luna ile Matteo da birbirlerine olan hislerini açığa çıkarmaya başlıyor, ikilinin yakınlığı farklı bir boyut kazanmaya başlıyordu.

Matteo bu kez net olarak kontesten ayrıldı ve Luna ilk etapta olanları sindirmekte zorlandı. bir yanda gözyaşım pıt kalbim çıt durumundaki Simon, öbür yanda iflah olmaz çilek çocuk. ama ikisini de parmağında oynatıyormuş gibi görünmek istemeyen ay parçası kızımız, sonunda net kararını verdi ve Matteo ile bağ kurmaya başladı. 

Tabi bu durum küçük kontesi iyiden iyiye çileden çıkardı ve Luna'ya karşı daha da bilenmesine sebep oldu. ancak izlediğim birkaç bölümden yaptığım çıkarımlar kontesin bu tehditlerinin çabuk uçup gittiğini gösterir nitelikte. 

şimdi gelelim Saftirik Gaston ve Felicity For Now'a! 

(P.S. Disney Channel İnstagram Hesabında Sihirli Haberler hikayelerini takip edenler saftirik kelimesinin Gaston için anlamını ve kim tarafından yapıştırıldığını bilir :) )

uzun zamandır klavyeden öteye geçemeyen Gaston - Felicity ilişkisi biraz açılım göstermeye başladı. daha önce Roller Track kod adlı Gaston ile parkta buluşma kararı alan, ancak muhatap olduğu kişinin Gaston olduğunu son anda anlayan Nina için bu önemli bir kırılma noktasıydı. 

Gaston'a kendini göstermemek için türlü çeşit kılıklara giren Nina, İlk önce kılık değiştirmiş, daha sonra bu kılıkla Ambar ve çetesine yakalanmaktan son anda kurtulmuştu. Ancak şimdi mesele Gaston için de değişmeye, gerçekler su yüzüne çıkmaya başlıyor!

Nina ile Nina olarak görüşen ve iyi dost olan, ancak onun Klavye güzeli Felicity olduğunu bilmeyen ( Saftirikliği de buradan gelen ) Gaston, daha önce Ambar'ın doğum günü partisinde gizlice onunla dans etmiş, ancak orada da kızı görme şansı bulamamıştı. şimdi saf aşığın eline büyük bir fırsat geçiyor, Nina sayfaya yazdığı bir Müjdeli haber ile kimliğini açıklamaya karar veriyor!

Herkes Ambar'ı Matteo ile yakıştırıyor, çift olarak kalmalarını istiyordu. Ancak Kader acı bir şekilde ağlarını örmüştü! :|

kontesin doğum günü partisi, pek çok farklı olaya da gebe idi. neden oradaydı, amacı neydi bilmediğim ve anlamadığım bir şekilde partiye dalış yapan Simon, Ambar'ı rezil olmaktan kurtardı desem yeri var. Simon, Nico ve Pedro'nun Roller Band grubunun partide çalması beklenirken, Nico Jim'i, Pedro da Delfi'yi kıskandıkları için partiye gelmedi ve Simon tek başına kaldı. 

durumu bir tanrım var, bir de gitarım deyip hücuma kalkarak kurtarmayı başaran fedakar aşık, birinin dikkatini çekmeyi de başardı. o biri kim mi? Tabi ki de Ambar! Ambar'a boşuna kontes demiyoruz, ilk bölümlerde çocuğu gören ve hoşlanan Jazmin'e 
"Bunun neresi yakışıklı?" diye sorarken, şimdi kendisi oğlana meftun oldu! şu an için pek de bir işaret göremesek de, sezonun son bölümleri ve devamında bir şeyler görünmeye başlayabilir. 

evet sevgili okuyucu, olaylar bilinmesi gerekenlerle böyle. şimdi gelelim bomba habere! sıkı durun! Disney Channel hikayemizin yeni sezonunu 28 Ekim Pazartesiden itibaren yayınlamaya başlıyor! 

Facebook sayfamızda  da sözünü ettiğimiz gibi Disney'in bu ani ve heyecan yaratan kararı bizde de heyecan uyandırdı.  7 yıldır ilk defa kanaldan böyle hızlı bir atak görüyorum ve hem seviniyorum, hem de yazar arkadaşlarla birlikte blog sayfamızı yeni sezona hazırlıyoruz. 

anlatımlı 28 bölüm, 1 duyuru ve 3 bölüm dışı anlatım girişi ile ilk etiketimizi kapatıyoruz. yeni sezonda kullanılan " Disney'den Soy Luna " etiketine ek olarak " Disney'den Soy Luna Sezon 2 " etiketi ile yeni sezon anlatımlarımızı da takip edebileceksiniz. 

28 Ekim Pazartesi akşamı 19.45'de Disney Channel'a, bölüm bitiminde anlatımlarla Hayatımın Günlüğü - 2 ' ye davetlisiniz. hepinizi bekliyoruz! :)




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl