Ana içeriğe atla

Power Rangers Dino Charge - Mağara Adamının Modern Yaşamı

Mağara Adamının Modern Yaşamı

100.000 Yaşında bir Mağara Adamı İçin Günümüzün Şartlarına Uyum Sağlamak Ranger olmaktan Daha Zor Olabilir. Ama Bu Mağara Adamı Koda ise, Heyecan ve Komedi Mutlaka Peşinden Gelir...

Bu Bölüm Ekip Yeni bir Ranger Donanımını Öğreniyor. Bayan Morgan'ın tasarladığı 
Dino-sikletler Kelimenin Tam Anlamıyla Teknoloji Harikası ve Ranger'ların Savaş Modunda İhtiyaç Duyabileceği tüm özelliklere sahip. Ancak Mavi Çocuk Koda'nın bu Teknolojiye ayak Uydurabilmesi Düşündüklerinden Zor olacak ve Bu Uyum Süreci Büyük bir kapışmayı da beraberinde getirecek. Sledge bu sefer Büyük Oynuyor. Görevlendirdiği yeni Canavar Herkesi Kafeslerine Hapsetme yeteneğine sahip ve Kötü Lider onun bu yeteneğini Energemleri Çalma Denemesi için Kullanmaya çalışıyor. Uzay Gemisinde bunlar olurken, Koda Kardeşi ile ilgili gördüğü bir kabustan Dolayı Fazlaca İrkiliyor. Binlerce yıl Öncesinden Günümüzün Modern Yaşamına Aniden Düşen Koda'nın Teknoloji ile İlgili Oldukça Fazla Korkusu var ve bu Korkuları Onu Olumsuz Yönde Etkiliyor. O kadar ki, Korku filmi İzlediği Televizyonu bile Paramparça etmiş.

Yatağından Korkuyla Sıçradıktan Sonra Laboratuvara Gelen ve Dinosiklet'in Prototipini gören Koda, Ona da Fazlaca Sert Davrandı.Ekibin Uzun Süren Sakinleştirme Çabasının Sonunda Ona Bu Aleti Nasıl Kullanması gerektiğini Öğretecek bir Cengaver Çıktı. Kim Olduğunu Tahmin Edersiniz. Chase! Evet Chase Koda'ya önce bisiklet, Sonra da Dinosiklet'i Kullanmayı Öğretecekti. Ancak Bu Öğrenme Süreci Sledge'in yeni adamı Marifetiyle Örselenecek, Üstelik bundan Hiç İlgisi alakası Olmayan bir Çocuk da etkilenecekti.

Başta da Bahsetmiştim. Bu Yeni yaratık Tam Anlamıyla bir Kafes Dövüşçüsü ve Herkesi Hapsedebilme yetisine sahip. Çocuklar Bisiklet eğitimi için Parka Gittikleri Sırada O da ortaya Çıktı ve Fırlattığı ilk Kafesle Chase'i yakalamayı başardı! Sıra Ona Geldiğinde Koda Uzun Bir Kapışmada bulunduysa da Başarılı olamadı ve İkinci kafese de o girdi. Üstelik Orada Kendisi gibi Bisiklet Süren bir Çocuk da Onunla beraber Hapsolmuştu ve Kafesin Üstlerine Düşmesi Neticesinde Bacağı Sıkışıp Kırılmıştı. 

Yaratığın Gizlediği Mağaradan Kaçmanın Yollarını Arayan İkili, Ekibin Geri Kalanına Ulaşmaya Çalışıyor Ancak Başarılı Olamıyordu. Aynı Anda Ekip de Onları Arıyordu. Chase'in Dikkatini Çeken Önemli Nokta, Koda'nın Kafesinin yukarı Doğru Yamulmuş ve Onların Çıkabileceği Boyutta bir Gedik açmış Olmasıydı. Peter Adındaki Çocuğu Daha Fazla Bekletmeden oradan Çıkaran Koda, Mağaradan da Dışarı Çıkmanın Yollarını aradı. Bu Noktada Devreye Modern Teknoloji girdi ve Peter'ın telefonu Yolu Bulmalarına Yardım etti.

Çocukların Telsizlerine Yanıt vermemesinden İyice Şüphelenen Bayan Morgan, Tyler ve Riley'den Onları bulmalarını istedi. Dinosiklet'lerdeki Sinyal Tarayıcısı yardımıyla Mağaraya Ulaşan Takım, Koda ve Çocuğu gördü. Çocuk Bayan Morgan tarafından hastaneye yetiştirilirken, Ekip de kafes canavarının icabına bakmalıydı. Bu Noktada bir yeni Dost daha Ranger'lara yardım ediyor. Riley'nin Raptor Zordu ilk kez bu bölüm ortaya çıkıyor ve Megazord'a katılımıyla büyük işler başarıyor. 

Tüm bu Olayların üzerinden bir süre geçtikten Sonra Peter Arkadaşlarına yaşadıklarını Heyecanla Anlattı. Çocuklar Zarar gören bisikletinin yerine Yenisini almışlardı ve Yeni bisikleti ilk kullanmaya başlayan Yine Koda Olmuştu :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl