Ana içeriğe atla

Power Rangers Dino Charge - Birlikte Daha Güçlüyüz!

Birlikte Daha Güçlüyüz!

Yeni Ranger Takımımızın Kötülerle İlk Karşılaşması. Bir Anlık Yanılgı Büyük Kayıpları Daha Başlamadan Engelleyecek...

  • En başından Beri Energemleri alamadığı İçin Kızgın Olan Sledge Köpürecek Yer Arıyor. Hücresinden Kaçmaya Çalışan ve Sldege'in görevlendirmesiyle Dünyaya İnmeye Hazırlanan Yeni Yaratık Ekibimizi Oldukça Zorlayacak gibi görünüyor. Üstelik Bu Bölüm Tyler'ın sayesinde Komuta Merkezi Sledge ve Çetesi Tarafından Bombalanmaktan Son Anda Kurtuluyor!..
  • Ekibin Mavi Gücü Koda'nın bir Mağara Adamı Olduğu Bu Bölüm Anlaşıldı. Yaşadığı Ortamı Merak Eden Diğerleri Laboratuvarda Kaldığı Mağarayı Ziyaret etti. Buradaki Duvar Resimlerinde Oldukça Büyük bir Detay Göze Çarpıyordu. Resimlerin birinde Seldge'in Adamı ve Tyler'ın babasının günlüğünde Çizimi Olan Fury vardı ve Bu Tyler'ın Dikkatini Çekti. Acaba babasını Kaçıran O Olabilir miydi?! Bu Soru Akıllarda yer ederken Gelen Alarm Herkesi Harekete geçirdi. Bu Kez Sledge Bizzat Kendisi Dünyaya İnmişti ve Energemleri Almak İçin Şeytanın aklına gelmeyecek bir planla Ranger'ların karşısına Geçmişti.
  • Ekip Her Zamanki gücü ve Kararlılığıyla Onunla Dövüşmeye Hazır Durumda iken, Sledge Bir Şartla Oyunu Devam Ettiriyor. Bir Saat İçinde Energemleri Vermezlerse Komuta Merkezlerini Havaya Uçurmakla Tehdit Ediyor. Çocuklar İlk Etapta bu numarayı Yemiş Olsalar da, Daha Sonra Tyler'ın Beklenmedik bir Hamlesiyle Gerçekleri ve Gücü Açığa Çıkarmayı başaracaklardı.
  • Fury'nin orada Olduğunu gören Koda Tyler'a da gösterdi. Çocuk Başta olanları kavramıştı ve Onu Takip Etmeye Karar verdi. Chase bunu Takıma Aykırılık Olarak yorumladı Ancak Daha Sonrasında Yaşanacaklar Durumun hiç de Öyle Olmadığının Kanıtı Niteliğinde. Takip Sırasında Kendini belli etme Noktasına Gelen Tyler, Son anda Fury ve Sledge'in Bir Kısım Dİyaloğunu İşitti. Başta Sözünü ettiğim Hücre kaçağı yaratık (Adı Scrapper) Ekibin geri kalanını Komuta Merkezine Kadar izleyecek ve Yerlerini Ona Açık Edecekti. Tam da Bu Noktada Devreye Tyler'ın Mükemmel Ranger hisleri girdi ve Çocuklara Durumu anlatmak için çok çaba sarf etti. Ancak Onlara Normal Yollardan Ulaşması Mümkün olamadı ve Müzeye kadar Koşmak Durumunda kaldı.
  • Müzede Scrapper ile karşılaşan Tyler, Sırrın açığa çıkmaması için Elinden gelenin en iyisini Yapmaya Hazırdı. Takip sırası şimdi Ondaydı ve Yaratığın Gemisini Sakladığı Yere kadar onu kovaladı. yaratık tam Gemiye Dönmek üzereyken Kalkışını arabasıyla Ona Çarparak Engelleyen Kırmızı Ranger, Bir kez de onunla Ranger olarak Dövüşmeyi denediyse de Bunu da Başaramadı. Alarmı alan Ekip de Olay yerine Ulaşınca Ranger'lar yeniden En Güçlü Şekilde Kötülüğe Karşı Koymaya Hazırdı!

BU BÖLÜM KEEPER VE BAYAN MORGAN SAYESİNDE RANGER'LAR YEPYENİ GÜÇLERE DE KAVUŞTU. BUNLARDAN İLKİ DINO ÇELİK, DİĞERİ KIRMIZI, MAVİ VE PEMBE ZORDLARDAN OLUŞAN YENİ BİR MEGAZORD! EKİP BU SALDIRIYI DA YENİ GÜÇLERİYLE KOLAYLIKLA YENMEYİ BAŞARDI.

YAZARDAN: Hayatımın Günlüğü - 2 ' de Anlatımını yaptığımız iki Power Rangers Serisinde de taban tabana zıt karakterler var. Samurai takımından Mike'ı Chase ile tanıştırsak eminim çok kafa dengi olurlar :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl