Ana içeriğe atla

Disney'den İlk 11 Sezon 2 - Büyük Yüzleşme...

Büyük Yüzleşme

<< "Belki de tartışmak en anlamlı şeydir". bunu biz söylemiyoruz. yeni bir planın hazırlığında olan ve işleri daha da karıştırmaya hazırlanan Diego Guevara söylüyor! üstelik bu plan Şahinler'in yeni deplasman sorunu halini de alıyor!... >>
  • Şahinler'in İlk 11'inde yer alamamak Gabo'yu olumlu yönde etkilemişe benziyor. Altın 10 Numara bu sıfatının hakkını tastamam veriyor ve babasıyla karşı karşıya geliyor. Bunu Önemli bir seyahat öncesi yapması Diego'nun kafasındaki tilkileri hareketlendiriyor ancak bilmeden de olsa bunu da bertaraf etmenin yolunu buluyor.
  • Gabo'nun günlerdir beynini kemiren sorunlardan biri bu bölüm çözüme kavuşuyor. Uzun zamandır beklenen kararı sonunda veren Altın 10 Numara, Şahinler'de kalmaya karar veriyor. Oğlunu Takımına transfer etmek için insanüstü bir çaba sarf eden Diego ise bu kararı duyunca neye uğradığını şaşırıyor.
  • ikili arasında geçen hararetli tartışmayı kapı eşiğinden dinleyen Lorenzo ise, bu durumdan oldukça hoşnut görünüyor. Zira ilk defa biri Diego ile bu denli büyük bir yüzleşmeye girişiyor ve bunu yapanın Gabo olması  da ayrı bir heyecan ve mutluluk kaynağı oluyor. Gabo ile yaşadıklarından ötürü siniri ve hırsı daha da artmış olan Diego'nun da yeni bir B Planı vardı!
  • Gabo ve Lorenzo'nun takım değiştirmesi konusunda en başından beri ters düşen Giovanni ve Diego, bu kez bu konuda ortak bir fikir yürüterek yeni planı hazırladılar. kısmen başarılı da oldular. Gabo ile girdiği gereksiz tartışmadan ötürü üzülmüş gibi davranan Diego, büyük bombanın fitilini Şahinler'in deplasman yolculuğuna başlayacağı esnada patlatması ortalığı bir kez daha alevlendirmeye muktedir!
  • Planın gerçekleşmesi için Çocuklarından Özür Dileyen Diego, Onları havalimanına götürerek sözüm ona kendini affettirmek istedi. bu talebin sebebini ilk etapta anlayamayan Çocuklar ise mecburen kabul etti. Uçuş noktasına takımdan ayrı gelen kardeşler için büyük bombanın patlaması, Giovanni'nin orada belirmesiyle patlamış oldu!
  • bu planda ister istemez ve haberi olmasa da Ezequiel de var, çünkü Giovanni onu almaya geldiğini iddia ederek plana dahil oldu. Çocuklar olanlara bir mana veremezken birden bire yumruklu kavgaya tutuşan kankalar ortalığı birbirine kattı! ekranda izleyenlerin ilk etapta anlayamadığı, ancak bizim daha çocuklar havalimanına geldiğinde çaktığımız sahte polisler de işin içine girip, adamları yaka paça götürünce işler iyiden iyiye sarpa sardı!
  • bu maçta bir muadili olduğundan babasını kurtarmak için öne atılan Altın 10 Numara, olmayan polise ifade vermek için yolculuktan vazgeçti, ancak aynı istekle kalmaya karar veren Lorenzo'nun bu maçtan geri kalmasını istemedi ve onu uçağa gönderdi. biniş kapısında Çocukları bekleyen Fransisco ve Vito, Lorenzo'dan Gabo'nun gelmeyeceğini öğrenince olay ayrı bir karmaşaya büründü. bakalım önümüzdeki bölüm neler olacak?.. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl