Ana içeriğe atla

Disney'den İlk 11 Sezon 2 - Atlatma Haberler, Büyük Sonuçlar...

Atlatma Haberler, Büyük Sonuçlar.
<< Daha fazlası olmaz dediğim an yalanda yeni bir çığır açan Diego'nun bu seferki hamlesi ortalığı her zaman olduğundan daha çok karıştıracak gibi görünüyor. Yeni planın içinde sakatlığını atlatan ama bunu bilmeyen Julian da var, saflığından zerre kaybetmeden her şeye inanan enayi Gabo da...>>
  •  Lorenzo'nun kardeşine karşı takındığı korumacı tavrı beğeniyorum. Ancak geçtiğimiz bölüm itibariyle bulaştığı mesele hem onun başını yaktı, hem de kardeşiyle zaten limoni olan arasının iyiden iyiye bozulması riskini doğurdu. Ancak bu bölüm Guevara erkekleri arasında yaşananlar tüm bu olaylara yeni bir boyut kazandırıyor.
  • Geçtiğimiz bölüm Martin Castelli hakkında bilgi edinen ve kendince planlar kuran Lorenzo'nun bu planı Diego tarafından bozguna uğratıldı. Daha öncesinde Kendisinin de karşı plan olarak geliştirdiği bir düzen hayata geçti ve Diego adamı bularak ödenen paranın bir okulun ihtiyaçları için kullanıldığı izlenimini yarattı. Lorenzo ilk etapta bu olanlara bir mana verememiş olsa da, Gabo olağanca saflığı ve enayiliğiyle, babasının iyi bir amaç için bu pararları gönderdiğini düşündü ve ona her zaman olduğundan daha çok bağlandı. kısacası sıfıra sıfır elde var sıfırdı. 
  • olanlardan ve duyduklarından sonra kafası iyice karışan Lorenzo, kardeşinin gözünü ve dimağını açmak için daha ne yapabilirdi, bunu nasıl başarabilirdi bu konuda oldukça büyük bir açmaza girdi. Ona düştüğü bu ikilemden kurtulma konusunda büyük destek veren Martina, bu meselenin daha fazla sürüncemede kalmasını istemiyor ve Diego'nun gerçek yüzünün ortaya çıkması konusunda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Umarız başarılı olur. 
  • Bu Bölüm Kartallar Yönetimine sevindirici bir haber de geliyor! Fabrika mücadelesinde sakatlanan ve uzun bir süre sahadan uzak kalan Oyun kurucu Julian'ın iyileştiği ve tekrar antrenmanlara katılabileceği haberi geldi ve Felix'in bu haberi paylaşırkenki sevinci görülmeye değerdi. Ancak ne yazık ki çocuk bu haberi bir süre daha alamayacak, çünkü Diego'nun Gabo'nun saflığını kullanacağı yeni bir plan yapma fırsatı daha doğmuştu.
  • Felix'in sevincini kursağına dizen plana göre Diego, Gabo'ya İspanya'da bir kulüpten iş teklifi aldığını, Ancak Julian'ın durumunun düzelmesinin beklenenden uzun süreceği gerekçesiyle Kartallar'ı da bırakmak istemediğini ilan etti. daha öncesindeki antrenman hadisesine benzer bir şekilde işleyen bu plan ne kadar işe yarayacak? yararsa kimlere yarayacak? zaman gösterecek. 
  • Şimdi Gelelim bu bölümün atlatma haberler kısmına! Joaquin'i artık tanımayan yok. akademide kurduğu spor kanalıyla meşhur oldu ve acar gazetecimiz bu kez gerçekten boyundan büyük bir meselenin içine çivileme dalış yaptı. Üstelik bu dalışta 14 ve Celeste'yi de yanında götürdü!
  • Altın Üçlünün Fabrika mücadelesi 14 ve Joaquin'in ilgisini fazlasıyla çekti ve bu durum Fabrikadakiler başta olmak üzere herkesi büyük bir tehlikeye soktu. Daha önceki kovulmalarından ders almayan akademili cengaverler, bu kez Dedé'nin fabrikaya giriş için kullandığı bilekliği antrenmana çıktığı esnada çaldı ve Fabrikaya oyuncu olmadıkları halde izinsiz giriş yaptı! 
  • binanın içinde ve dışında her yerde kameralar var ve çete de bu kameralardan gireni çıkanı, geleni gideni kolaylıkla izleyebiliyor. Joaquin ve Celeste'nin de geldiklerini ve telefonla kayıt yaptıklarını aynı şekilde gören çete duruma anında müdahale etti. Ancak ilk gelişteki kadar yumuşak bir müdahale olmadı. ellerindeki video kaydı da silinen çocuklar, Joaquin'in kanalında özel içerik yayınlama sözü verilerek oradan uzaklaştırıldı. bu olayın akademide duyulduğunu ve ifşa olduğunu düşünmek dahi istemiyorum. bakalım önümüzdeki bölümler bizlere neler gösterecek?..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl