Ana içeriğe atla

Power Rangers Samurai - Ormanın Gücü

Ormanın Gücü

Geçtiğimiz Bölümlerde Kayıp olan güç Diskleri Bulundu, Takımın En iyilerine Emanet edildi. Ancak bu durumdan hoşnut olmayan bir üyemiz var. ve bu Üyenin Kendine çekidüzen vermesi biraz zor olacak.

Kaplan, Böcek ve Kılıçbalığı. Üçü de Nighlok Kapışmalarında Kaybolan Güç Diskleri idi ve Sonunda Ait oldukları yere geri döndüler. Bu Dönüş Bir kısım Ekip Üyesine yeni yetenekler kazandırırken, Birini Oldukça Kıskandırmaya başlıyor. Bu Kıskananın kim olduğu Tahmin Etmişsinizdir. Bu Bölüm Konu Dönüp Dolaşıp Yine Mike'a Dönüyor. Kaplan'ı Jayden'ın, Kılıçbalığını Kevin'ın, Böceği de Mia'nın Alması onu Oldukça Kıskandırıyor ve Sinirlendiriyor. Çocuk Yeni güçlerden birini Kullanabilecek Yeteneği kendinde görüyor Olsa da Ji onunla aynı fikirde değil. Bu Durum İkili arasında orta Çaplı bir Gerginliğe Sebep oluyor ve Ji Mike'ın Ranger Dönüştürücüsüne el koyuyor.

Çocuk ne yapacağını bilemez Halde Olayların neden bu noktaya geldiğini Kafasında Hesaplamaya çalışırken yeni bir Nighlok Akını Yeryüzüne Doğru yola çıkıyor. Bu Seferki Öncü Hava Durumuyla Oldukça Fazla oynuyor ve yağdırdığı yağmurla herkesi dev bir umutsuzluk ve karamsarlık çukuruna hapsediyor. durdurmak için harekete geçen ekibe Saldıran kalem kafanın ilk Hedefi Mia oldu ve Yaptığı büyük bir hamle ile Böcek Diskinin Mia'nın Dönen Kılıcından uçup gitmesini sağladı. Diski Havada kapan Mike Bu Büyük Sorumluluğu alabileceğine inanıyordu ve  Ani olarak Böcek gücünü Kendi Orman Mızrağında Kullanmaya karar verdi. Bu kararı Bütün Ekibin Silahlarını etkisizleştirdi ve Canavar kaçmayı başardı.

Eve Döndüklerinde durumdan Haberdar Olan Ji Mike'ın Bu Davranışına Oldukça kızdı ve Hocasını dinlemeyi öğrenene kadar Dönüştürücüsüne el Koydu. Mike aslında iyi bir Amaca hizmet etmek istemişti lakin Henüz o kadar Deneyimi olmadığı için bu durum tehlike yaratmıştı. Bu Konuda 3 - 2 Çoğunlukla arkadaşlarının da Desteğini almıştı. İlk Etapta Kendini görevi ve eğitimine fazlaca Adayan Genç Ranger, O an Hocanın gözünde iyi bir intiba yaratmış olsa da Bu Durum bu intibayı anında silip atmıştı.

Yaşananları göz önünde bulundurduğunda Çocuğun üstüne fazla gittiğini Anlayan Ji, onu Oyun salonundan çıkarken yakaladı ve Sembol gücünün kaynağı olan Ormana götürdü. Burada Gücünün Sırlarını, Neler yapması gerektiği ve Savaşta Sergilemesi  gereken tutumu anlattıktan Hemen Sonra Çocuklardan bir çağrı geldi. Yeşil Ranger artık Kapışmaya Hazırdı! Şemsiye Düşmanı geri dönmüş ve Silahını Çekmişti. Dövüşün ilk faslı kapanıp Megazordlara Sıra geldiğinde, Mia Beklenmedik bir atılımda bulundu ve Diski Mike'a verdi. Böcek yeteneklerini düşünülenin aksine oldukça iyi kullanan Mike ve Diğer Zordlar birleşerek Samurai Savaş Kombinasyonunu Oluşturdu ve Bu Kapışma da bu şekilde sonlanmış oldu.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl