Ana içeriğe atla

Power Rangers Samurai - Günün Avı!

Günün Avı!

Bu Bölüm Jayden'ın Çocukluğu Geri Dönüyor!! Üstelik İyi bir Samurai Ranger Olarak!!

  • Bu Bölüm Haddinden fazla Gizli İş Çevriliyor. Önce Gizlice Jayden'ı Takip eden Nighlok, Sonrasında Aniden çıkagelen ve Kimsenin bilmediği Altın Ranger. Olaylar olaylar!! Şehirde yeni ve Alışılmadık biri var. Görünüşü Sıradan bir balıkçı olsa da Sonradan Ortaya çıkacak güçleriyle Samurai Ranger'lara Büyük Katkılar Sağlayacak. Bu Tebdili Kıyafet Dolaşan Arkadaşın Adı Antonio. Jayden'ın Çocukluk arkadaşı. Uzun bir süre Önce birbirlerinden ayrılmışlar ve birbirlerine tekrar buluşmak üzere söz vermişler. Bu Beklenmedik Ziyaret Ekibin aklını biraz karıştırıyor. Zira Ekipte Altıncı Ranger'a dair hiç bir bilgi ve Belge yok.
  • Tüm bu Yaşananların Başlangıcı Jayden'ın bir nighlok varlığını hissetmesi Ancak Takıma Bunu İspat edememesi. Bu Seferki Canavarın işlevi Elindeki büyülü ayna ile Çevreyi gözetlemek ve Xandred'ın Erişte Suratlı yardımcısı Octoroo Onun bu gücünü Jayden'ın Mühür Sembolünü öğrenebilmek için kullanıyor. Yaratık görünmez şekilde Çocuğu Odasında ve Evde izliyor Ancak Sembole Dair hiç bir bilgi elde edemiyor. Hisleri daha da Kuvvetlenen ve buna Mani Olamayan Jayden bu yaratık hakkında bir şeyi de o anlarda Keşfediyor. Büyü Gücü suyun Tesiri ile Kilitlenebiliyor ve O bunu Banyoda Yüzünü yıkarken Öğreniyor.
  • Birilerine Zarar vermeden Bu Nighlok'u ortaya Çıkaran Jayden Ekibi Topladı ve Yeni bir Savaşın Hazırlığına girişti. Ancak Şehir genelindeki Alarmlar çalmasına Rağmen Canavar ortalıklarda görünmedi. Bu Durum Uzun bir süre böyle Devam ettikten Sonra Bölüm başında Sözünü ettiğimiz Muhteşem Misafir Karşımıza çıkıyor. Kendi Deyişi ile "Altın An" İçin Zaman Kollayan Antonio, Varlığını Belli etmek İçin Üzerinde Not Bulunan bir Oku Shiba Evine Fırlattı. Takım İlk Etapta neler Olduğunu Anlayamadı Ancak Durum Şehirde Araştırma yapılırken Ortaya Çıkacaktı.
  • Bu Araştırma Sırasında Antonio'nun Balıkçı Tezgahına rastlayan ekibin dikkatini çeken bir nokta vardı. Oktaki notta bulunan yazı tipi ile, çocuğun dağıttığı el ilanlarındaki aynıydı ve her şey O an ortaya çıkmıştı. Altın Anın bozulmasını İstemeyen Antonio Olanca Hızıyla kaçmaya başlıyor. Bu Sırada Gelen Nighlok alarmı bir yeniliğin başlangıç noktası idi. Mike ve Emily Çocuğu yakalamaya çalışsalar da Tazıdan Daha Hızlıydı ve izini kaybettirmeyi başardı. 
  • Akın Anına Döndüğümüzde, Ekibin Canavarı her zamanki gibi köşeye sıkıştırdığını görüyoruz. Canavarın Takımı Alt etmek üzere olduğu bir anda Devreye Giren Altın Ranger Ortalığı Altın Tozuna Buladı Desem Yanlış olmaz Sanırım! Yıllar Önce Jayden'ın ona verdiği ahtapot zordu, Barracuda Kılıcı ve Sonradan Edindiği Samurai yetenekleri ile Altın Ranger gerçekten takıma çok büyük katkılar sağladı. (Kevin'ın Odunca Düşüncesini saymazsak) İlk Etapta ne olduğunu Anlamayan Takım, Jayden'ın Onu Hatırlaması ve Antonio'nun Ranger formundan çıkmasıyla olan biteni kavradı. Bakalım Bu Sürpriz Usta Ji'de nasıl etkiler bırakacak?..


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl