Ana içeriğe atla

Disney'den Soy Luna (24) - Ay Karanlıkta Parlar...

Ay Karanlıkta Parlar

,,<> Son birkaç bölümdür Luna İçin ay parçası deyimini kullanmamın bir sebebi vardı. Çünkü ay karanlıkta parlar ve Luna da tıpkı adı gibi parlak bir geleceğe sahip. önündeki engeller ve yolundaki taşlara rağmen... <>,,

  • Bu Bölüm Luna - Ambar kapışmasında yeni bir fasıl açılıyor ve küçük kontes bu kez cidden sert kayaya çarpıyor. Simon'un depo hayatını öğrenmesinin ardından türlü çeşit ekarte planları yapmaya başlayan Ambar, bu kez hem Vaftiz annesini, hem de evdeki diğer çalışanları kendine güldürüyor.
  • Geçtiğimiz iki bölümün ana gündemine oturan Simon'un kaçaklığı konusu Luna'nın Tamara'ya yarışmadan çekileceğini bildirmesiyle devam etmiş, kadıncağız Luna'nın paten tutkusuna ve yarışmadan elenmiş olmaya çok üzülmesine rağmen neden böylesi büyük bir şansı geri teptiğine bir anlam verememişti. bu bölüm olayları en başından ve net bir şekilde anlayan esas oğlan, olaylara müdahale ediyor ve sonunda evden ayrılmayı başarıyor.
  • Luna'nın kararını açıklamasından Sonra pistte Simon ile karşılaşan Tamara, olan bitenlerden onun haberi olup olmadığını ve Luna'nın neden böyle bir karar verdiğini anlamaya çalıştı. Ancak Simon da bu konuda sıfır data idi ve iki taraf da hiç bir şey anlamadığıyla kalmıştı. 
  • Tamara'dan olanları öğrenen ve Nina'nın Luna'ya verdiği söze rağmen her şeyi ağzından kaçırmasıyla durumu netleştiren Simon ise jet hızıyla soluğu Luna'nın yanında aldı. o da olayı bilen herkes gibi neden böyle  bir karar verdiğini idrak etmeye çalışıyor, bir yandan da kızı bu kararından döndürmeye çalışıyordu.  
  • Luna sırf en iyi arkadaşı yanında kalsın diye böyle büyük bir risk almıştı ve şimdi kendince sonuçlarına katlanmak istiyordu. Ancak Simon Luna'nın  bu noktaya kadar gelmişken yarışmadan ayrılmasını istemediği için evi terk etmeye karar verdi ve bu kez ciddi idi. 
  • Geçtiğimiz bölümlerin curcunası kaymaklı bir olayı da, Jam & Roller'ın yeni bir Open Music düellosuna ev sahipliği yapmak için patencilere çağrı yapması oldu. bu kez olay oldukça farklı. kızlar bir grup, erkekler ise ayrı bir grup olarak sahneye çıkacak ve daha önceki yarışma etaplarında söylenmiş şarkılar ve karma bir playlist ile oluşturulan şarkılar hep birlikte söylenecek. 
  • Ambar ve çetesi kızları, Matteo ise tek başına oğlanları birbirine düşürmeye muktedir. Zira Matteo Simon'a sözde ayar vermeye çalışıyor, Ambar ise daha önce katılmayacak diye bildiğimiz, ancak sonradan fikir değiştiren Luna'ya yeni yeki komplolar kurmaya hazırlanıyor. bu seferki komplo  bu da olmaz artık denecek cinsten!
  • Ambar, Jazmin ve Delfi kendi aralarında nasıl bir kıyafet konsepti tasarlayacaklarını düşünürken küçük kontesin aklına her zamanki gibi şeytani bir fikir geldi. tüm kızlar sahnede tek renk kıyafet giyecek ve ekip içerisinde bir uyum yakalanmış olacak. ancak tüm duymayanlara haber giderken, Luna her zamanki gibi saf dışı bırakılacak ve bu mesele de ayyuka çıkacak!.. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl