Ana içeriğe atla

Disney'den Soy Luna (17) - Mükemmel Çift Yok Artık... (05.07.2019)

Mükemmel Çift Yok Artık
<>Matteo ve Ambar'ın nasıl tencere - kapak misali birbirlerin sevdiklerini ve sevgili olduklarını bu bölüm net bir şekilde anladım. ikisi de keçi gibi inatçı, ikisi de kafasına koyduğunu yapar, ikisi de burnunun dikine gitmekten hoşlanır. bu bölüm daha çok Matteo'nun inadından ileri gelen sorunlarla karşı karşıyayız...<>
  • İlk Bölümden beri bir çiftten çok, birbirlerini koyun gibi güden iki çoban kıvamında izlediğimiz Ambar ve Matteo çiftinin arasında bu bölüm kara kedi giriyor.  küçük kontesin  yaptığı "stratejisi düşük" planlar ve bu planların sebep olduğu sorunlar Matteo'yu Luna ile şarkı söylemeye zorlarken, Ambar'ı gözüm kör olaydı da görmeyeydim diyeceği bir olaylar dizisinin içine sokuyor.
  • sizlerin de hatırlayacağı üzere geçtiğimiz bölüm Ambar Luna'ya yaptığı hainliğin cezasını çekmek üzere okulda kalmış, devam eden Open gösterisinde yalnız kalan Matteo ise birlikte şarkı söylemek için Luna'dan destek istemişti. Luna bu talebi ne kadar geri çevirse de çilek çocuk inadından vazgeçmedi ve Luna da Tıpkı Ambar gibi hiç istemediği olayların içine tabiri caizse balıklama daldı.
  • Matteo'nun uzun zamandır Ambar ile birlikte üzerinde çalıştığı ve onları dinlerken hayranlıkla izlediği koreografiyi Open'da gerçekleştirmek Luna'nın kısmeti imiş. gerçekten aramış mıydı, yoksa Luna'yı etkilemek için yalan mı söylüyordu bilinmez, Çocuk bütün sahnede onunla şarkı söyleyecek bir partner aradığını, ancak bulamadığını iddia ederek Luna'ya karşı olan ısrarını sürdürdü.
  • Luna her ne kadar sorun çıksın istemiyor, bu yüzden bu ağır yükten kaçmak istiyor olsa da başarılı olamıyor ve Matteo sahnede aniden adını seslenince neye uğradığını şaşırıyor! üzerine yüklenen acı sorumluluktan kaçamayacağını anlayan ay parçası kızımız, sonunda sahneye çıktı ve en az Ambar kadar iyi ve harika bir performansla şarkıyı söyledi. Ancak bu noktada onu izleyen bir çift alıcı göz ortalığı birbirine katmaya, hatta "Mükemmel çift"i ayırmaya yetiyor da artıyor bile! 
  • evet doğru duydunuz! Matteo'nun Luna ile şarkı söylemesini kendine yediremeyen küçük kontes dev bir kıskançlık krizine girdi ve sevgilisi ile yolları ayırmaya karar verdi. Matteo başta onu uyarmış, olayların bu noktaya gelebileceğini söylemişti.  ancak her iki tarafta da şalterler attı ve iş bu noktaya kadar geldi. aynı noktada bir kıskançlık patlaması da Simon cephesinde yaşandı tabi. 
  • Luna'yı canı pahasına koruyan ve onu çok seven Simon, sahne sonrasında Matteo'yu bularak ondan Luna'dan uzak durmasını istedi ve aksi halde yaşanacaklar konusunda dostça bir uyarıda bulundu. çilek çocuk ilk etapta onu pek takmadı. ancak bu konu daha fazla uzarsa Jam & Roller'ın ilk büyük çaplı kavgası çıkabilir, demedi demeyin! 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl