Ana içeriğe atla

Disney'den Uçan Tekme - Wasabi Koruma Programı

Wasabi Koruma Programı

Dünyanın Pek Çok Ülkesindeki Emniyet Birimleri, Suçluların Aleyhinde Şahitlik Eden Tanıkları Onların Kötü Etkilerinden Korumak İçin Tanık Koruma Programı Geliştirmiştir. Ancak Wasabi Ekibinin Korunması Basit bir Toplumsal Sorunun Çok Ama Çok Ötesine Geçmek Üzere...

Rudy'nin Her Zamanki Uçuk Fikirlerinden biri. Salonda Kamp Kurmak. Kamp Alanından Şutlandığı İçin Bu Yola Başvurmuş ve Dışarıdan Bakıldığında Oldukça Saçma ve Abes Geliyor.  Bu Olayın Daha Abes Yanı, Ekibin Alışveriş Merkezindeki bir Mağazadan Çıkan Hırsızları Fark Etmiş Olması ve Polisin Onları Teşhis Etmesi İçin Bizimkilerden Yardım İstemesi. Kim'in Çizdiği Robot Resim Sayesinde Zanlının Bıçak Benny İsminde Uzun Zamandır Aranan Azılı bir Haydut Olduğu Ortaya Çıktı Ekip Teşhis için Polis Merkezine Gitti. Ancak Burada da Problemler Peşlerini Bırakmadı.

Merkezin Sorgu Odasında Aralarında Benny'nin de Bulunduğu 5 Kişi Çocukların Keskin Zekasıyla Karşılaşmayı Beklerken Jerry Yine bir Sakarlık Yaptı ve Zanlılarla Aralarına çekilen Tek Taraflı Camı indirdi. Bunun Farkında Olmayan Rudy de, Yüksek Sesle Adamın adını Söyleyince Ortalık Fena Halde karıştı ve Adam Çocuklara Saldırmaya Kalkıştı! Neyse ki Hızlı davrandılar ve Oradan Uzaklaşmayı Başardılar Ancak Her Şey bitmiş Değildi. Asıl Curcuna Benny Mahkemeye Çıkarılacağı Sırada Kopacaktı. 

Çocuklar Yemek yerken Televizyonda Benny'nin Mahkeme Haberini Gördüler. Tam Kapıdan İçeri Girecekleri Esnada Birkaç Ninja Onu Koruma Memurlarının Elinden Kaçırdı ve Adam Onu ele Veren Rudy'nin Peşine Düşmeye karar Verdi! Rudy İlk Etapta Adının TV'de Geçmesine Sevinmiş Gibi Olsa da Durumun Farkına Vardığında Deyim Yerindeyse Etekleri Tutuşmaya Başladı. Bunun Üzerine Başta Çocukların İfadesini Alan Dedektif Ekibin Tanık Koruma Programına Dahil Edilmesini Sağladı. Ancak Gidecekleri Yerde ne bir iş görebilecekler, ne de Saklanabileceklerdi.

Rudy Gidilecek yerin Sürpriz Olması Konusunda Israrcı Olduğundan Hiç bir Şeyden Habersiz Olarak Yola Çıkan Ekip, Yamağa İhtiyacı Olan bir Çiftçinin Kızıyla Yaşadığı Çiftlik Evine Geldi. Burada Neden Bulundukları Konusunda Kimseye bir Kelime etmeyecekler ve Buranın bir Parçasıymış gibi Davranacaklardı. 

Nitekim bu Çok da Mümkün Olamadı. Çünkü Acemi Yamaklar Her Yeri birbirine Kattı. Milton Kuşları Defetmek İsterken Adamın Gözü gibi Baktığı Sebze Bostanın Talan Olmasına ve Yarışma İçin büyüttüğü Dev Su Kabağını Parçalanmasına Neden Oldu, Jerry saman Balyalarıyla Başarısız bir Güreş Denemesinde Bulundu ( Bu Sırada Benny de, Kurduğu Telekulak Düzeneğiyle Jerry'nin Telefon Sinyallerinden Oldukları Yeri Tarıyordu ), Jack ve Kim ise bir Yumurta İçin bir Tavukla kavga edecek Noktaya Gelmişlerdi.

Tüm bu Karmaşanın Sonunda Ev sahibi Çiftçi Onların Aslında Bu İşle Hiç İlgilenmediklerini ve bu Yüzden Sorun Çıkardıklarını Anladı. Anlaşılan Tek gerçek bu Değildi Elbet. Jerry'nin Konuşmasını Dinleyen Benny Pizzacı Kılığında Çiftliğe Sızarak İntikam Planları Yapmaktayken Ekibin Üstün Dövüş yeteneklerini Tadacağından Habersizdi. Çiftliğe Geldiğinde Yaşanan bir Sakatlıktan Ötürü yakayı ele veren Azılı Suçluyu Wasabi Savaşçıları Durdurarak Tesirsiz Hale Getirdi.


  


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Disney'den Soy Luna - Bir Küçük Madalyon Meselesi... ( Bölümlerde Okumadıklarınız )

Sevgili Okuyucu; bu girişte yaşananları bölüm anlatımlarında tek bir paragrafa sığdırmak çok zor. zira Luna'nın Koruyucu ailesinin ( yani Monica ve Miguel ) ufacık bir kolye ucuyla başlayan serüveninin ucu Arjantinli bir kuyumcuya, Oradan Roberto'ya, son olarak da evin şapşal çalışanları Tino ve Cato'ya uzanıyor. neden böyle söylüyorum, paragraflar ilerledikçe daha iyi anlayacaksın... Meksika Seferi Başlıyor  girişinde Tino, Cato ve Rey'i Sol Benson'u bulmak ve Sharon'u yeğeniyle buluşturmak üzere Cancun'a doğru yola çıkarken görmüştük. onlar zorlu bir yolculuğa çıkmak için hareketlenirken, evde kalanlar arasında bir şamata kopmak üzereydi! Cato'nun Amanda'ya hediye olarak verdiği bir kolye parçası bir şekilde Monica'nın eline geçti.  bu uç elmasla süslüydü, güneş şeklindeydi  ve  Luna'nın bir parçası eksik olan ay şekilli kolyesine tam olarak uyuyordu.  nereden aklına geldiyse bu ucu Luna'nın kolyesinin eksik parçasının old

Disney'den Austin & Ally Bölüm 8 - Kıskançlık Kasırgası

Ally'nin Uzun Süredir Görmediği Kamp Arkadaşı onu Ziyarete Geliyor. Hem de Büyük Sürprizlerle... Ally'nin Sanat Kampından Arkadaşı Elliot Onu Ziyarete Geliyor. Çok Yakışıklı ve Havalı bir Çocuk. Tabii Onun Ally ile Olan Aşırı Sıkı Fıkı İlişkisi Austin'i Oldukça Sinirlendiriyor.  bu Sırada Austin de Çok Konuşulan Kız Arkadaşı Kira İle birlikte. Ally Austin ile, Austin de Ally ile (sözde) sadece Arkadaşlar. ama İkisinin de Kimseye İtiraf Edemedikleri saklı Duyguları var. Austin Elliot'ın Gelişiyle Kabaran Kıskançlık Dürtülerine ne Yapsa Hakim Olamıyor. Ally'nin Ona Hiç Zaman Ayıramadığından Yakınıyor. Durumu Yakından Gözlemleyenlerden biri Olan Dez Austin'in Ally'den Hoşlandığını Çabucak Anlıyor. Austin başta Kendine Yediremese de Durum Onu Gösteriyor. Kızı Başka birinden Kıskanması, Onun İçin Düelloya Girmesi Vesaire Vesaire... Hepsi en Başından Beri bunun bir işaretiydi. Kira ile beraber Ama Kalbi ve Aklı Hala Ally'de. Ally'nin Durumu da Aynı. A

(Sezon Finali ve Yeni Dizi Duyurusu) İlk 11'de Büyük Final! Altın Şahinler Şampiyonluğa Koşuyor!

Sevgili Okurlarımız, Değerli Takipçilerimiz; Geçtiğimiz günlerde Disney Channel'dan aldığımız güzel haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Hayatımın Günlüğü - 2 ' nin başına nadir gelen olaylardan biri, anlatımını yaptığımız projelerin sonunu / sezonunu görmektir. İlk 11'in ilk sezonunu elimizde olmayan nedenlerden yarıda kesmek zorunda kaldığımız düşünüldüğünde, uzun zamandır ilk defa bir sezon finalini Disney Channel ile aynı anda yapmış olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  şimdi sıkı durun, ilk büyük haberi açıklıyorum! İlk 11 Sezon 2, 30 Mayıs akşamı sona eriyor! evet dizimizin ikinci sezonunun son 4 bölümü 27-30 Mayıs Tarihleri arasında iki yeni bölüm peş peşe olmak üzere Disney Channel'da ekranlara gelecek. bu 4 bölüm Hayatımın Günlüğü  - 2 ' de birleşik olarak anlatılacak ve bu sezon tamamlanarak etiket (Disney'den İlk 11 Sezon 2) kapatılacak. Yeni sezon için çalışmalar devam ederken okurlarımız bu etiket üzerinde sezon 2'de anlatıl